NEMA ZIME UZ PEUGEOT SERVISNU AKCIJU!

NEMA ZIME UZ PEUGEOT SERVISNU AKCIJU

KROVNI NOSAČI

Pozivamo Vas da provjerite našu ponudu originalne PEUGEOT dodatne opreme uz poseban popust od 15%.

Sve do 29.12.2017. opremite svoj PEUGEOT s krovnim nosačima i nosačima skija.

Dodatna oprema PEUGEOT je proizvedena u skladu sa strogim standardima  kvalitete, posebno je dizajnirana ne samo da nadopuni Vaše vozilo, već da se s njim skladno stopi.

Svi ponuđeni proizvodi sa svojim se stilom savršeno uklapaju u unutarnje i vanjske linije vozila. Istaknite suptilni karakter Vašeg PEUGEOTA koristeći dodatnu opremu koja će naglasiti Vašu osobnost i istovremeno Vam pružiti dodatnu udobnost , sigurnost i kvalitetu boravka u vozilu.

 

ZIMSKI PREGLED VOZILA

Sve do 27.1.2018. nudimo Vam 15% popusta na filtre ulja, goriva , peludi … te na kočnice, diskove i stražnje obloga kočnica.

Redovita izmjena ulja motora novim mazivom koje odgovara PEUGEOT standardima je neophodna. To eliminira sve nečistoće koje su se nakupile za vrijeme aktivnosti Vašeg vozila i jamči dugovječnost njegovog motora i ispušnog lonca. Novo ulje je  jamstvo savršenog funkcioniranja dok europski standardi o onečišćujućim emisijama postavljaju ograničenja kojih se treba odgovorno pridržavati. Kako bi uvijek osigurali  više kvalitete u održavanju svog PEUGEOT-a, u skladu s njegovom motorizacijom, proizvođač postavlja posebne standarde  za motorna maziva, rigoroznije od europskih standarda. Neophodno je zamjeniti  filtar ulja prilikom svake izmjene ulja, kako biste osigurali dugovječnost svog motora  te provjeriti filtar zraka i po potrebi ga zamijeniti novim.

Iskoristite sve do 27.01.2018. posebnu ponudu u mreži PEUGEOT ovlaštenih servisa –pregled za 0 kn.

Radi vaše sigurnosti, bitno je da pregledate Vaš PEUGEOT u redovitim vremenskim razmacima a posebno je važno napraviti taj pregled prije nego što zimski uvjeti zavladaju cestama. Zimski pregled sadrži niz nezaobilaznih kontrola za sigurniju i udobniju vožnju  a sustavno ga provode naši stručni tehničari. Pregled se sastoji od sljedećih vizualnih kontrola:

 • Unutrašnjosti vozila (zvučna upozorenja, ručna kočnica,…)
 • Datum valjanosti seta za popravak guma ili stanje rezervne gume
 • Podvozje vozila uključuje:
  • sigurnosnu kontrolu (kočenje, upravljanje,...)
  • kontrole unutrašnjosti (nepropusnost cjevovoda, mjenjača,...)
  • vizualne kontrole senzora AFIL (Upozorenje prelaska pune linije)
 • Vanjski vizualni pregled vozila (stanje guma, glavnih svjetala,
 • maglenki i pokazivača smjera,...)
 • Ispod poklopca motora, nadoknada tekućina ako je potrebno
 • (tekućina za stakla, kočnička tekućina,...)
 • Specifične točke s obzirom na važeće zakone

 

GUME

Hladnoća, loše vrijeme, mokra podloga, led ili snijeg, sve su to uvjeti u kojima je neophodno  prilagoditi vožnju i poštivati pravila opreza. Ali to nije dovoljno, gume, jedina poveznica između vozila i ceste, moraju se prilagoditi opasnostima koje dolaze od podloga tj. ceste .

Osmišljena posebno kako bi osigurala poboljšano prijanjanje tehnologija zimskih guma jedina može poboljšati držanje ceste i kočenje vašeg vozila.  Kako biste se uputili na zaleđene ceste, pokrivene snijegom, kišom ili vlagom bez rizika da izgubite kontrolu nad vozilom, opremite se zimskim gumama. Rizik akvaplaninga je smanjen, a vozne sposobnosti veće.

Do 29.12.2017. iskoristite popust od 15% na zimske gume Continental, Semperit i Barum. Vrhunske prefomanse guma Continetal dokazane su  mnogim testovima provedenim od strane neovisnih agencija te se preporučuju kako biste i zimi zadržali vrhunske vozne karakteristike vašeg PEUGEOTA.

 

AKUMULATORI

Sve počinje s akumulatorom: on osigurava pokretanje i rad elektroničkih i električnih elemenata vašeg vozila (svjetla, metlice brisača, elektronički  i električni elementi, sat, odleđivanje, autoradio...). Akumulator  pohranjuje električnu energiju tijekom rada motora, a zatim ju vraća kada je potrebna.

Do 29.12.2017. nudimo Vam besplatan pregled akumulatora te posebnu ponudu na akumulatore PEUGEOT  i EXIDE Premium!

Akumulatori PEUGEOT  i EXIDE Premium nude izvrsnu kvalitetu i odgovaraju vrlo zahtjevnim propisima. U potpunosti su prilagođeni Vašem PEUGEOT-u, ujedinjuju pouzdanost i dugovječnost. Akumulatori PEUGEOT imaju jamstvo 2 godine dok EXIDE Premium tri godine.