POSEBNA PONUDA PEUGEOT ZAUVIJEK

POSEBNA PONUDA PEUGEOT ZAUVIJEK

SAMO ZA ČLANOVE

Akcija Servis Vjernost

U razdoblju od 18.9. do 21.10.2017. samo za članove kluba vjernosti Peugeot Zauvijek, uz standardne popuste koje članovi  kluba imaju na filtre , kočnice i setove razvoda motora, ostvaruju i velikih 30% popusta na:

  • Set spojke
  • Zamašnjak
  • Katalizator
  • FAP Filtar
  • Turbo punjača

Popust se odnosi na dijelove prve ugradnje Peugeot, Eurorepar te PSA obnovljene dijelove.

Iznos popusta je na ove grupe dijelova je isti, 30%, bez obzira na godište vozila.

Dijelovi prve ugradnje su dijelovi u potpunosti  isti kao i oni koji su ugrađeni prilikom proizvodnje Vašeg vozila.

Obnovljeni dijelovi su dijelovi koje je PSA grupacija, poštujući sve ekološke norme, obnovila u svojim ili tvornicama svojih dobavljača. Prilikom obnove mijenjaju se 100% svi potrošni dijelovi (opruge, ležaji, klizni ležaji...) prema specifikacijama PSA. Svi dijelovi su prošli iste testove kao originalni dio: testovi termičkih udara, testovi rezonancije, testovi momenta, testovi dinamičkih karakteristika, testovi frekvencije, amplitude vertikalnog pomaka …te na taj način zadržavaju karakteristike iste kao kod dijela prve ugradnje. Njihov vijek trajanja odgovara vijeku originalnog dijela.

Eurorepar dijelovi su namijeni održavanju vozila starijih od tri godine, odabrani od strane PSA tehničkih timova u skladu s strogim standardima. Cjenovno su pristupačniji te imaju sve tehničke i sigurnosne karakteristike kao i dijelovi prve ugradnje.

Na sve ove  dijelove  ukoliko su zamijenjeni kod ovlaštenog Peugeot servisa ostvarujete pravo na jamstvo proizvođača od jedna godine.

Kao član kluba vjernosti uživate pravo da u slučaju kvara imate pravo na besplatna popravak na cesti ili vuču do najbližeg servis jednako kao i besplatnu vuču u do najbližeg servisa u slučaju prometne nezgode.