PRIPREMITE SVOJ PEUGEOT ZA PROLJEĆE

PRIPREMITE SVOJ PEUGEOT ZA PROLJEĆE

Pripremite svoj Peugeot za proljeće

U mreži PEUGEOT ovlaštenih servisa u razdoblju od 3.4. do 26.5.2017. traje akcija Pripremite svoj Peugeot za proljeće.

U akcijskom razdoblju vozači Peugeot vozila mogu ostvariti popust od:

20% na kočničke pločice i diskove

20% na amortizere i ovjes

15% na ljetne gume Continental

10% na pregled i dopunjavanje klima uređaja

 

1) Popust se odnosi na kočničke pločice, diskove i setove stražnjih kočionih obloga prve ugradnje kao i EUROREPAR, na cijenu za krajnjeg kupca, prema važećem cjeniku s uključenim PDV-om. Ponuda nije pribrojiva ostalim promotivnim ponudama, a vrijedi između 3.4. i 26.5.2017. u ovlaštenim Peugeot servisima koji sudjeluju u promotivnoj akciji.  

Vizualne kontrole podrazumijevaju vizualni pregled mehaničkih sklopova i dodatne opreme na dan kontrole, bez ukazivanja na eventualne neispravnosti koje nisu uočljive. Vizualne kontrole vašeg vozila ne zamjenjuju obvezni Tehnički pregled. Slike služe samo za ilustraciju.

2) Popust se odnosi na amortizere, kugle i spone prve ugradnje kao i EUROREPAR dijelove, na cijenu za krajnjeg kupca prema važećem cjeniku s uključenim PDV-om. Ponuda nije pribrojiva ostalim promotivnim ponudama, a vrijedi između 3.4. i 26.5.2017. u ovlaštenim Peugeot servisima koji sudjeluju u promotivnoj akciji.  

3) Popust se odnosi na dvije ljetne gume grupe Continental (Continental, Semperit, Barum) iste marke i dimenzija, a vrijedi do 26.5.2017. u ovlaštenim Peugeot servisima koji sudjeluju u promotivnoj akciji.  

4) Popust se odnosi na uslugu pregleda rada klima uređaja i dopunjavanje rashladnog plina, a vrijedi do 1.7.2017. u ovlaštenim Peugeot servisima koji sudjeluju u promotivnoj akciji.  Pregled se sastoji od kontrole stanja remena kompresora klima uređaja, cijevi klima uređaja, pregleda prednjeg kraja vozila (ventilatori, isparivač …), filtra peludi, djelovanja spojke kompresora (zavisno o opremljenosti), provjere tlaka u rashladnom sustavu, temperature zraka na izlazu iz ventilacijskih otvora.