SET RAZVODA I PUMPA VODE

SET RAZVODA I PUMPA VODE

Akcija set razvoda i pumpa vode

U mreži PEUGEOT ovlaštenih servisa u razdoblju od 6.2. do 31.3.2017. traje prodajna akcija zamjene Seta razvoda motora.

U akcijskom razdoblju vozači Peugeot vozila mogu ostvariti popust od 25% na set razvoda i pumpu vodu te dodatnih 10% na rad potreban za njihovu zamjenu.

Marka PEUGEOT preporuča vozačima koji imaju vozila starija od 5 godina ili koja su prešla više od 80.000 km redovito kontroliraju stanje remena razvoda.

Remen razvoda te ostali elementi, uključujući  pumpu vode,  pod neprekidnim su opterećenjem od strane motora i prirodno je da se troše. Preporuka da se sa setom razvoda istovremeno zamijeni i pumpa vode.

PEUGEOT ima u svojoj ponudi nekoliko vrsta proizvoda,  setove razvoda prve ugradnje koji su jednaki onima koji su ugrađeni tijekom proizvodnje vozila kao i setove razvoda Eurorepar koji su namijeni onima koji žele kvalitetu i sigurnost Marke ali po povoljnijoj cijeni.

U ponudi su i Super setovi razvoda koji uz remen i natezače sadrže i pumpu vode te su tako još povoljniji.

*Popust se odnosi na PEUGEOT rezervne dijelove prve ugradnje te na dijelove iz programa EUROREPAR te nije pribrojiva ostalim promotivnim ponudama a vrijedi između 6.2. i 31.3.2017. u ovlaštenim PEUGEOT servisima koji sudjeluju u promotivnoj akciji. Detalji o cjelokupnoj ponudi raspoloživi su na Vašim PEUGEOT prodajnim mjestima.

** Kontrolni pregled podrazumijeva vizualni pregled mehaničkih sklopova i dodatne opreme  na dan kontrole, bez ukazivanja na eventualne neispravnosti koje nisu uočljive. Vizualne kontrole Vašeg vozila ne zamjenjuju obavezni Tehnički pregled. Slike služe samo za ilustraciju.