DIZAJN UNUTRAŠNJOSTI

U kabini novog 508 sve je podređeno udobnosti i iskustvu vožnje.

UMJETNOST U DETALJIMA

/image/92/3/peugeot_508_2014_181_fr_img1.32923.jpg

Elegantan dizajn novog Peugeota 508 odražava se i u svakom detalju unutrašnjosti koju karakterizira udobnost i povezanost s automobilom. Čim ugledate modernu centralnu konzolu prepunu visoke tehnologije, uz head-up displej, 7" ekran osjetljiv na dodir i iznimne detalje, osjećati će te se smireno i opušteno.

Biti će te okruženi najfinijim materijalima, sofisticiranoj kombinaciji kroma, poliranih crnih površina i kožei - jasan znak da novi 508 pripada svijetu suzdržanog luksuza.

ISKUSITE ISTINSKU UDOBNOST

/image/92/5/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_5082.32925.jpg

Dizajn unutrašnjosti novog Peugeota 508 pažljivo je optimiziran kako bi ponudio maksimalnu udobnost svim putnicima. Prostor je ne samo elegantran već i iznimno prostran i donosi brojnu opremu koja će ispuniti važe iskustvo vožnje.

/image/92/1/03.32921.jpg

HANDS-FREE PRISTUP I POKRETANJE VOZILA

Elektronički ključ čini 508 jednostavnijim za otključavanje i zaključavanje, zamjenjujući klasičan ključ za pokretanje vozila. Dovoljno je držati ključ u džepu ili torbi i laganim dodirom ručice vrata će se automatski otključati. Za pokretanje vozila dovoljno je pritisnuti Start/Stop tipku.

/image/92/6/le_design_interieur_de_la_nouvelle_peugeot_50814.32926.jpg

SPREMIŠTA

Za optimalno iskorištenje unutrašnjosti Novi Peugeot 508 nudi brojna praktična sremišna mjesta: spremište u centranoj konzoli, hlađeni pretinac ispred suvozača, dva držača za čaše sprijeda i dva odozada, prostor za boce u vratima, spremište ispod naslona za ruke.

ČETVEROZONSKI KLIMA UREĐAJ

Uz ručni jednozonski i automatski dvozonski klima uređaji, Novi Peugeot 508 nudi i opciju četverozonskog automatskog klima uređajai, omogućujući svakom putniku da individualno podešava željenu temperaturu, za maksimalnu udobnost.

PRTLJAŽNIK

Utovarni prag prtljažnika novog Peugeota 508 snižen je za još lakši utovar prtljage. Njegovih obimnih 545 l zapremine (515 dm3 VDA) moguće je povećati do 1,581 l (1,381 dm3 VDA) preklapanjem stražnje klupe. Dodatni prtljažni prostor ispod podnice prtljažnika nude dodatnih 48 l (42 dm3 VDA).

OBLOGE

U ponudi su brojne obloge unutrašnjosti.
Tkanina Drop Tramontane
Tkanina Cocher Tramonane
Tkanine Cocher Guérande/Tramontane
Tkanina Nervuron Arie
Marston Tramontanpolu kožai
Marston Tramontnen polu kožaer with Red stitchingi
Tramontane Claudia leatheri
Beige Aries Claudia leatheri
Brown Cohiba Nappa leatheri
Tramontane Nappa leatheri
Tramontane Nappa leather with Red stitchingi