Partner Furgon

PEUGEOT Partner Furgon

Izgrađen za akciju, Novi Partner odgovara zahtjevima profesionalaca. Sa redizajniranim prednjim krajem jasno iskazuje svoju robusnost.

3 RAZLOGA ZA ODABIR PARTNER FURGON

PRILAGODLJIV SVIM POTREBAMA

Sa svojim korisnim dimenzijama i kapacitetima utovara, Peugeot Partner prilagođava se potrebama svojih korisnika.
Model Partner karakterizira visoka nosivost i vodeća modularnost u svojoj kategoriji. Njegova korisna zapremina do 3,3 m3 za izvedbu L1 s dužinom teretnog prostora od1,80 m i 3,7 m3 za izvedbu L2 s 2,05 m dužine prostora za teret . Koristan volumen može biti povećan zahvaljujući klupi MULTIFLEX na 3,7 m3 za izvedbu L1 uz 3 m korisne dužine, odnosno 4,1 m3 za L2 s 3,25 m korisne duljine za teret .

PUTUJTE U PUNOJ UDOBNOSTI

Peugeot Partner brine o udobnosti. Položaj u vožnji je savršeno prilagođen za profesionalnu uporabu. Visok položaj vozača otvara široko vidno polje, dok sjedalo s naslonom za ruke*, upravljač podesiv po visini i dubini i odličan razmještaj komandi na upravljačkoj ploči garantira visoku udobnost u vožnji.
Za još više udobnosti, Partner je opremljen klima uređajem u serijskoj opremi.

MODULARNOST

Peugeot Partner karakterizira urođena modularnost . Njegovo jedinstveno Multi Flex* sjedalo suvozača omogućava vam da povećate prostor za teret na račun sjedala suvozača.
Primjerice, sjedalo suvozača je moguće potpuno preklopiti kako bi se oslobodila maksimalna dužina teretnog prostora. Na taj način u Partner možete smjestiti terete dužine do 3 m za L1 ili 3,25 m za L2 izvedbu. Sjedeći dio sjedala je moguće i podići, čime se oslobađa prostor za visoke terete u prostoru kabine.
Ukoliko imate potrebu za praktičnim stolićem, naslon srednjeg sjedala jednostavno je moguće spustiti čime dobivate  praktičan stolić sa spremišnim prostorom ispod sjedala.