PARTNER TEPEE

Partner Tepee otkriva izrazito robustan i moderan karakter, jači nego ikad!

OTKRIJTE PARTNER TEPEE

ROBUSTNOST

/image/60/8/peugeot_par_2015_151_fr.33608.jpg

Partner Tepee otkriva izrazito robustan i moderan karakter, jači nego ikad! Njegov prednji kraj potpuno je preoblikovan: uspravna maska vozila sadrži u svojoj sredini znak Peugeot lava i sada dominira prednjim krajem svojim oštrim linijama. Izražajan izgled naglašavaju nove konture prednjih svjetala i LED dnevna svjetla* integrirana u novo oblikovan prednji branik. Partner Tepee u potpunosti odražava novi stil Marke.

KORISTNA TEHNOLOGIJA

/image/61/0/peugeot_par_2015_394_fr.33610.jpg

Raspolažući bogatom gamom opreme koja jamči sigurnost i lakšu vožnju, Peugeot Partner Tepee osuvremenjen je učinkovitim i korisnim tehnološkim rješenjima. Udobna i ergonomska kabina novog modela Partner Tepee odlikuje se novom telematskom opremom koju čini veliki 7“ dodirni zaslon u boji savršeno uklopljen u sredinu armaturne ploče zbog čega je uvijek nadohvat ruke i u vidnom polju. Dostupan u opciji na razini OPREME Active i Outdoor, preko njega se jednostavno pristupa različitim funkcijama u vozilu: putnom računalu, radiju AM/FM, čitaču glazbenih datoteka iz Juke Boxa (ugrađeni tvrdi disk) ili mobilnim uređajima, telefoniranju slobodnih ruku i navigaciji.

FLEKSIBILNOST

/image/60/6/peugeot_par_2015_341_fr.33606.jpg
/image/60/7/peugeot_par_2015_138_fr.33607.jpg
/image/60/9/peugeot_par_2015_153_fr.33609.jpg

Bili sami, s obitelji ili s prijateljima, PEUGEOT Partner Tepee uvijek nudi veliku modularnost i iznimnu prilagodljivost za svakidašnju uporabu, kao i za rekreaciju i bijeg u nepoznato. Dostupan s pet ili sedam neovisnih sjedala, s trima sjedalima koja se mogu izvaditi iz drugog reda sjedala(opcija na Active, serija na izvedbi Outdoor) te dva sjedala koja se u izvedbi sa sedam sjedala također mogu izvaditi iz trećeg reda (opcija na izvedbi Outdoor), Partner Tepee nudi ravan pod i zapremninu prtljažnika od 675 l do 3000 l, što ga smješta među najbolje u segmentu. Utovar prtljage u prtljažnik jednostavan je u svim uvjetima zahvaljujući velikom otvoru i otvorivom prozoru prtljažnika koji je jedinstven u klasi.

PRONAĐITE KONCESIONARA

Problem pri učitavanju stranice, molimo pokušajte kasnije. Ukoliko se problem nastavi molimo kontaktirajte nas.