Nova limuzina PEUGEOT 508

novi 508

Nova limuzina PEUGEOT 508

Nova limuzina PEUGEOT 508

Otkrijte novi PEUGEOT 508, limuzinu visoke klase odvažnog dizajna, koji garantira beskompromisnu kvalitetu izrade i vrhunsku tehnološku opremu za intenzivan doživljaj vožnje.

RADIKALNA LIMUZINA.

/image/65/7/new-peugeot-508-elegant-saloon-car.449657.jpg

Niskih i dinamičnih silueta, agresivnog prednjeg dijela te snažnog i oštrog stila, nova limuzina visoke klase PEUGEOT 508 uvod je u novi naraštaj sportskog duha i elegancije. Njezine fino izvedene linije, profinjena prednja maska i novi svjetlosni potpis pridonose njezinom profinjenom, odvažnom i inovativnom stilu.

ZAHTIJEVAJTE IZVRSNOST.

508-interijer

Utažite svoju žeđ za savršenstvom.

Vrhunski dizajn garantira beskompromisnu estetiku i kvalitetu: ujednačene proporcije, vrata bez okvira, završna obrada i glatki spojevi precizno su izvedeni kako bi svaki detalj pridonosio eleganciji i savršenstvu.

UPRAVLJAJTE NENADMAŠNIM SUSTAVOM PEUGEOT i-COCKPIT®

508-interijer-2

Sjednite za upravljač sustava PEUGEOT i-Cockpit®.

Isprobajte okretno i vizionarsko vozačevo mjesto s kompaktnim upravljačem, digitalnom instrumentnom pločom u visini očiju koja se može konfigurirati i s kapacitivnim zaslonom dijagonale 10’’ HD*. Uživajte u udobnosti sjedala, masažnih točaka** i zvuku Hi-Fi FOCAL®* koji pruža užitak čistog i jasnog zvuka, za sasvim nove doživljaje u vožnji.

*U seriji, u opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.

**U opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbama.

ZAHTIJEVAJTE UČINKOVITOST

508-mjenjač

Ne pristajte na kompromise i uzmite sve.

Zahvaljujući učinkovitosti njegovih motora s normom Euro 6.2 PureTech ili BlueHDi i njegovom automatskom mjenjaču s osam stupnjeva prijenosa EAT8*, novi PEUGEOT 508 objedinjuje snagu i smanjene emisije CO2.

*Ovisno o izvedbi i motoru.

OPAZITE NEVIDLJIVO.

/image/65/6/new-508-fastback-night-vision-technology.449656.jpg

Iskusite proširenu stvarnost.

Zahvaljujući prednjoj infracrvenoj kameri*, tehnologija Night Vision* vam omogućuje da noću lakše opazite pješake ili životinje na cesti. Opremljena najnovijom sigurnosnom opremom i sustavom za pomoć u vožnji*, nova limuzina PEUGEOT 508 pomiče granice vašeg iskustva s visokom tehnologijom.

*Noćna vidljivost. U opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.

ISPLANIRAJTE PUT PREMA SVOJIM OSJEĆAJIMA.

/image/66/0/new-508-fastback-rear-view.449660.jpg

Prepustite se inspiraciji.

Preciznom vožnjom, užitkom upravljanja i uzornim ponašanjem na cesti potpomognutim podesivim ovjesom*, nova limuzina visoke klase PEUGEOT 508 oživljava vaš užitak u vožnji i omogućuje vam veću slobodu kretanja.

 

*U seriji, u opciji ili nedostupno, ovisno o izvedbi.

IZVEDBE ALLURE, GT LINE & GT

/image/65/1/new-508-fastback-allure-version.449651.jpg

/image/65/4/new-508-fastback-gt-line-version.449654.jpg

/image/65/5/new-508-fastback-gt-version.449655.jpg

PROSJEČNA POTROŠNJA U VOŽNJI

 

Grupa PSA radi pružanja najboljih informacija svojim kupcima omogućuje pristup neovisnim i potvrđenim mjerenjima potrošnje goriva u stvarnim uvjetima vožnje.

Otkrijte prosječnu potrošnju u vožnji* novog automobila PEUGEOT 508.

 

*Prosječna potrošnja procijenjena na temelju stvarne uporabe vozila koja proizlazi iz podataka dobivenih protokolom mjerenja ili izračunana na temelju tih podataka. Ta se procjena navodi informativno te se može razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe. Valja je razlikovati od homologirane potrošnje EU-a (jedinih službenih vrijednosti) te ona ovisi o pretpostavkama i uvjetima protokola. Stoga njezina vrijednost nije opća. Protokol mjerenja dostupan je na internetskoj stranici Grupe PSA, groupe-psa.com.

/image/65/3/new-508-fastback-consumption.449653.jpg

GALERIJA FOTOGRAFIJA

KRENITE DALJE