KONFIGURIRAJTE VAŠ 301

Zanima vas Peugeot 301? Otiđite korak dalje zahvaljujući konfiguratoru Peugeot: odaberite izvedbu, motor, boju i opremu te se zamislite za volanom vaše buduće limuzine!

Odabrali ste Peugeot 301: robusnu, udobnu, povezanu i elegantnu cestovnu krstaricu, koja se s lakoćom kreće u gradu, kao i na otvorenoj cesti te vas prati u svim uvjetima vožnje. Započnite s personalizacijom vašeg vozila odabirom jedne od dostupnih izvedbi: Peugeot 301 ALLURE, Peugeot 301 ACTIVE.

Peugeot vam nudi motore i opremu najnovije generacije između benzinskog PureTech (PureTech 82 KS) i dizelskog BlueHDi (BlueHDi 100 KS), koji jamče performanse i učinkovitost. U pogledu udobnosti, možete uživati u mnoštvu povezane opreme u kabini.

Nakon što ste odabrali izvedbu, prijeđite na sljedeći korak u konfiguratoru odabirom motora, vrste goriva te mjenjača koji najbolje odgovaraju vašim navikama. Potom odaberite boju karoserije (jeste li više za sivu Aluminium, plavu Kyanos, smeđu Nocciola ili bijelu Banquise?) i vrstu naplataka. Na kraju možete personalizirati unutrašnjost vašeg vozila, vidjeti vašu serijsku opremu i odabrati dodatnu opremu u opciji.