NOVI PEUGEOT RIFTER

/image/41/2/peugeot-rifter-1802styp002.403412.jpg

Novi PEUGEOT Rifter otkriva robustan i prepoznatljiv stil. Njegova suvremena, high-tech unutrašnjost, s izvanrednom razinom udobnosti i prilagodljivosti, poziva vas da uživate u potpuno novom iskustvu vožnje.

NOVA, JOŠ ELEGANTNIJA, SILUETA

/image/41/3/peugeot-rifter-1802styp004.403413.jpg

STIL KOJI ODGOVARA GRADU I OTVORENIM PROSTRANSTVIMA

Nema kompromisa u dizajnu. Elegantan, robustan, okretan i moćan, novi PEUGEOT Rifter je znak za svestranost. Sa svojim kratkim, visokim poklopcem motora i povećanim razmakom od tla, hrabro kombinirta stilove putničkih vozila. Prednja maska  s integriranim svjetlosnim potpisom i vertikalnom rešetkom naglašava njegovu uravnoteženu, kompaktnu i dinamičnu siluetu.

/image/41/4/peugeot-rifter-1802styp033.403414.jpg

KARAKTERISTIČAN PEUGEOT STIL

Tradicija marke prikazana s ponosom. Sa prednjim krajem karakterističnih, modernih, PEUGEOT linija, ikonskim stražnjim svjetlima, novi PEUGEOT Rifter je nova ikona marke. Još moderniji, ovaj monovolumen dolazi i u iznenađujuće dinamičnoj izvedbi GT Line koja donosi još više elegancije i luksuza.

SPREMAN ZA AKCIJU

/image/42/2/peugeot-rifter-1802styp028.403422.jpg

PEUGEOT i-COCKPIT®, POZIV NA VOŽNJU

Uz PEUGEOT i-Cockpit®, otkrijte agilniji i instinktivni doživljaj vožnje zahvaljujući kompaktnom upravljaču, glavnom zaslonu i velikim 8 "dodirnim zaslonu. Zadržite kontrolu na cesti iskoristivši odličnu preglednost koju vam pruža visoka pozicija vozača i Advanced Grip Control sustav za poboljšano prijanjanje na podlogu.

/image/42/3/peugeot-rifter-1802styp056.403423.jpg

MOTORI KOJI NUDE JOŠ VIŠE SLOBODE

Otkrijte jedno od najugodnijih iskustva vožnjE. Zahvaljujući inovativnim dizelskim i benzinskim motorima te novom automatskom mjenjaču sa 8 stupnjeva prijenosa EAT8, novi PEUGEOT Rifter pruža izjednačene performanse u kombinaciji s povećanom efikasnošću u stvarnim uvjetima vožnje.

DOMIŠLJATA RJEŠENJA

INTELIGENTNA MODULARNOST PRUŽA VIŠE PROSTORA

Monovolumen koji se prilagođava svim vašim potrebama. Otvaranje stražnjeg stakla, 5 ili 7 sjedala, 3 pojedinačna preklopna stražnja sjedala sa Magic Flat funkcijom, prtljažni prostor od 775 do 3500 litara, stakleni krov Zénith®  s brojnim spremištima: sa svojom inteligentnom modularnošću, novom PEUGEOT Rifteru nikada ne nedostaje prostora.

/image/42/0/peugeot-rifter-1802styp030.403420.jpg

JEDNOSTAVNA VOŽNJA

Inovacija u srcu putničkog prostora. Sa 3D navigacijom, dodirnim zaslonom, uslugama PEUGEOT Connect i bežičnim indukcijskim punjenjem za vaš smartphone, novi PEUGEOT Rifter ima poboljšanu povezivost. I za sigurniju vožnju iskoristite najnoviju generaciju sustava za pomoć u vožnji.

GALERIJA

KONTAKTIRAJTE NAS