KONFIGURIRAJTE VAŠ PEUGEOT 108

108 gume

Zanima vas Peugeot 108 s 5 vrata? Otiđite korak dalje zahvaljujući konfiguratoru Peugeot: odaberite izvedbu, motor, boju i opremu te se zamislite za volanom vašeg budućeg malog gradskog automobila!

Odabrali ste Peugeot 108 s 5 vrata, otmjenog i elegantnog dizajna. U izvedbi limuzine, taj mali gradski automobil ističe svoju osobnost i originalnost. Njegova će povezana oprema promijeniti vašu svakodnevicu. Započnite s personalizacijom vašeg vozila odabirom jedne od dostupnih izvedbi: Peugeot 108 ACTIVE, Peugeot 108 ALLURE.

Peugeot vam nudi motore i opremu najnovije generacije kao što je benzinski motor (1,0 L VTi 72 KS), koji jamči performanse i učinkovitost. U pogledu udobnosti vožnje, možete uživati u mnoštvu povezane opreme u kabini.

Nakon što ste odabrali izvedbu, prijeđite na sljedeći korak u konfiguratoru odabirom motora vašeg automobila PEUGEOT 108 s 5 vrata. Potom odaberite boju karoserije (jeste li više za crnu Caldera, crvenu Scarlett ili bijelu Lipizan?) i vrstu naplataka. Na kraju možete personalizirati unutrašnjost vašeg vozila, vidjeti vašu serijsku opremu i odabrati dodatnu opremu u opciji.