Konfigurator Peugeot TRAVELLER

Zanima vas Peugeot TRAVELLER? Otiđite korak dalje zahvaljujući konfiguratoru Peugeot: odaberite izvedbu, motor, boju i opremu te se zamislite za volanom vašeg budućeg poslovnog kombija!

Odabrali ste Peugeot TRAVELLER: osmišljen da pruži prostranost i udobnost vozaču i putnicima, visoke klase, prostran i modularan. Novi Peugeot TRAVELLER poziva na putovanje vrhunske kvalitete. Dostupan je u klasičnoj izvedbi, Standard ili Long. Započnite s personalizacijom vašeg vozila odabirom jedne od dostupnih izvedbi: Peugeot TRAVELLER  STANDARD, Peugeot TRAVELLER BUSINESS LONG.

Peugeot vam nudi motore i opremu najnovije generacije kao što je dizelski motor BlueHDi 150 S&S sa 6-stupanjskim ručnim mjenjačem, koji jamči performanse i učinkovitost. U pogledu udobnosti vožnje, možete birati između ručnog i automatskog mjenjača te uživati u mnoštvu povezane opreme u kabini.

Nakon što ste odabrali izvedbu, prijeđite na sljedeći korak u konfiguratoru odabirom motora vašeg automobila Peugeot TRAVELLER, vrste goriva te mjenjača koji najbolje odgovaraju vašim navikama. Potom odaberite boju karoserije (jeste li više za crnu Onyx, plavu Impérial ili bijelu Banquise?) i vrstu naplataka. Na kraju možete personalizirati unutrašnjost vašeg vozila, vidjeti vašu serijsku opremu i odabrati dodatnu opremu u opciji.