PEUGEOT KOMERCIJALNA VOZILA

LKV-31122018

Peugeot gama za profesionalce
U Peugeotu znamo da vozila za profesionalce moraju biti prvenstveno pouzdana i efikasna. No isto tako važno je i da svojim karakteristikama odgovaraju potrebama svakodnevnog posla. Stoga je naša gama lakih komercijalnih vozila iznimno široka i nadasve prilagodljiva.

Od najmanjeg, 208 Business, preko Partner Furgona, Expert Furgona i najvećeg Boxera, naša gama uvijek nudi rješenje prilagođeno vašim potrebama. Prostrana i praktična, naša dostavna vozila poput Experta i Boxera, dostupna su u više izvedbi različitih dužina, zapremnina i nosivosti, kako bi bolje odgovarala uporabi.

Ono što je svima isto iznimna je tehnologija motora Euro 6 normi, koji nude odlične performanse uz minimalni trošak goriva i održavanja. Istodobno tehnološka rješenja koja pomažu u vožnji brinu o sigurnosti i udobnosti pri svakodnevnoj intenzivnoj uporabi.

Financiranje putem operativnog leasinga u EUR u suradnji s OTP Leasingom d.d. Trajanje leasing ugovora iznosi 60 mjeseci, uz 20% posebne najamnine i 35% ostatka vrijednosti. Mjesečna rata je fiksna za cijelo vrijeme trajanja leasinga. Max. godišnja kilometraža iznosi 20.000 km. Mjesečni leasing obrok izražava se u EUR, a plaća u HRK koristeći prodajni tečaj OTP banke. Kalkulacija je napravljena prema OTP tečajnoj listi utvrđenoj  02.11.2018  s primjenom od  01.11.2018. te su gore navedeni iznosi informativnog karaktera i podložni su promjeni u slučaju promjene prodajnog tečaja OTP banke. Ponuda vrijedi do isteka zaliha ili do 31.12.2018. te samo kod koncesionara koji sudjeluju u akciji. Slika automobila je simbolična.

LAKA KOMERCIJALNA VOZILA S DODATNIM REDOM SJEDALA

gama

Peugeot laka komercijalna vozila Partner, Expert i Boxer dostupni su i u izvedbi s dodatnim redom sjedala, za prijevoz 5 do 6 osoba. Odvojenim  teretnim prostorom (od 2,4 -10,35 m3 ) ona postaju praktično rješenje za transport roba i osoba.

Prednosti za kupca :

  • 100% odbitak PDV-a
  • 100% priznati svi troškovi vezani uz vozilo

Mogućnost odbitka pretporeza (PDV-a) na dostavnim vozilima sa N1 homologacijskom oznakom, obveznik je dužan provjeriti prije nabave novog vozila.

Mišljenje o mogućnosti odbitka pretporeza obveznik može zatražiti od svog poreznog savjetnika ili mjerodavne institucije.

Uvoznik za marku Peugeot i ovlašteni koncesionar ne snosi nikakve odgovornosti od posljedica pogrešnog tumačenja zakona i/ili eventualnih zakonskih sankcija.

NAŠA GAMA LAKIH KOMERCIJALNIH VOZILA

PARTNER FURGON

GAMA

Izgrađen za akciju, Partner Furgon odgovara zahtjevima profesionalaca. Sa redizajniranim prednjim krajem jasno iskazuje svoju robusnost.

Otkrijte više

EXPERT FURGON

gama

Novi Peugeot EXPERT osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, zahvaljujući novoj bazi temeljenoj na modularnoj platformi EMP2.

Otkrijte više

BOXER

gama

Više od pukog sredstva za prijevoz, Peugeot Boxer gama vozila posebno je dizajnirana za vaše poslovanje nudeći jednostavnu vožnju i jedinstvenu opremu.

Otkrijte više

GAMA VOZILA S MOGUĆNOŠĆU POVRATA PDV-a

208 BUSINESS

gama

Peugeot 208 Business je najmanji model iz Peugeot game lakih komercijalnih vozila, te omogućuje 100% odbitak pretporeza.

Otkrijte više

PARTNER PRODULJENA KABINA

expert

Partner s produljenom kabinom i dodatnim redom s 3 sjedala dostupan je isključivo u produljenoj izvedbi furgona.

Otkrijte više

EXPERT PRODULJENA KABINA

boxer

Dodatni red sjedala za 3 osobe u kombinaciji s dugom izvedbom furgona uspješno kombinira prijevoz osoba i tereta.

Otkrijte više

BOXER PRODULJENA KABINA

partner

Dodatni red sjedala omogućuje prijevoz ukupno 7 osoba uz 5,96 ili 10,35 m3 tovarnog prostora, ovisno o izvedbi.

Otkrijte više