LAKA KOMERCIJALNA VOZILA

peugeot LKV

VOZILA KOJA ODGOVARAJU NA POTREBE PROFESIONALACA

U Peugeotu smo svjesni da odluka o odabiru vozila nije jednostavna. Automobil mora odražavati stil vašeg  kompanije, pružati dinamične performanse uz malu potrošnju i niske troškove održavanja. Stoga nam je zadovoljstvo predstaviti naše potpuno flotno rješenje koje se ne zaustavlja samo na izuzetnom vozilu, već vas prati kroz cijeli tijek njegove eksploatacije.

NA USLUZI PODUZETNICIMA

/image/11/9/peugeot-ndp-1506pb-simulationfinancement-02.10119.jpg

Bazirajući se na širokoj gami vozila, različitih segmenata ali iste posvećenosti visokoj tehnologiji i tradicionalnom stilu, našu ponudu nadograđujemo rješenjima namijenjenim upravo vama, zahtjevnim profesionalcima istančanog ukusa. Uvjereni smo da će naša ponuda vozila i dodatnih usluga financiranja i održavanja biti pravi odgovor za Vas.

Naš odjel flotne prodaje na usluzi je vama. Slobodno nas kontaktirajte na email: flotna-prodaja-peugeot@p-automobil-import.hr

 

NAŠA PONUDA LAKIH KOMERCIJALNIH VOZILA

PARTNER FURGON

novi partner
Izgrađen za akciju, Partner Furgon odgovara zahtjevima profesionalaca. Sa redizajniranim prednjim krajem jasno iskazuje svoju robusnost.
Otkrijte više

EXPERT FURGON

gama
Expert Furgon osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, zahvaljujući novoj bazi temeljenoj na modularnoj platformi EMP2.
Otkrijte više

BOXER FURGON

gama
Više od pukog sredstva za prijevoz, gama Peugeot Boxer posebno je dizajnirana za vaše poslovanje nudeći jednostavnu vožnju i jedinstvenu opremu.
Otkrijte više

VOZILA S MOGUĆNOŠĆU POVRATA PDV

PARTNER PRODULJENA KABINA

partner produžena kabina
Partner s produljenom kabinom i dodatnim redom s 3 sjedala dostupan je isključivo u produljenoj izvedbi furgona.
Otkrijte više

EXPERT PRODULJENA KABINA

boxer
Expert s produljenom kabinom ima dodatni red sjedala za 3 osobe u kombinaciji s dugom izvedbom furgona uspješno kombinira prijevoz osoba i tereta.
Otkrijte više

BOXER PRODULJENA KABINA

partner
U boxeru produljena kabina dodatni red sjedala omogućuje prijevoz ukupno 7 osoba uz 5,96 ili 10,35 m3 tovarnog prostora, ovisno o izvedbi.
Otkrijte više