PRESKOČI NA SADRŽAJ
E-RIFTER

Novi PEUGEOT

E-RIFTER

VIŠENAMJENSKO VOZILO

PUNO ŽIVOTA

 
 
NOVI PEUGEOT E-RIFTER
VIŠENAMJENSKO VOZILO
PUNO ŽIVOTA


Novi PEUGEOT E-RIFTER ponosi se snažnim i samouvjerenim stilom kojeg čine
njegov unutrašnji izgled, impresivna modularnost i 330 km WLTP (i) Vrijednosti dosega i potrošnje energije navedene su u skladu s postupkom ispitivanja WLTP, na temelju kojeg su novi automobili odobreni od 1. rujna 2018. godine. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje, upotrebi i raznim čimbenicima kao što su: brzina, termalna udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi, posebice, o snazi punjača na vozilu, kabelu za punjenje, kao i vrsti i snazi punionice koja se koristi. Obavezno kontaktirajte svoju prodajnu točku za više informacija.
 
 
NOVI PEUGEOT E-RIFTER
VIŠENAMJENSKO VOZILO
Novi PEUGEOT E-RIFTER ponosi se snažnim i samouvjerenim stilom kojeg čine njegov unutrašnji izgled, impresivna modularnost i 330 km WLTP(i) Vrijednosti dosega i potrošnje energije navedene su u skladu s postupkom ispitivanja WLTP, na temelju kojeg su novi automobili odobreni od 1. rujna 2018. godine. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje, upotrebi i raznim čimbenicima kao što su: brzina, termalna udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi, posebice, o snazi punjača na vozilu, kabelu za punjenje, kao i vrsti i snazi punionice koja se koristi. Obavezno kontaktirajte svoju prodajnu točku za više informacija.  
 • Domet 100% električne vožnje: Do 330 km (i) Vrijednosti dometa i potrošnje energije usklađene su s postupkom ispitivanja WLTP na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. godine. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje, upotrebi i različitim faktorima kao što su: brzina, termalna udobnost u vozilu, stil vožnje i temperatura vanjskog zraka. Vrijeme punjenja ovisi posebice o snazi punjača ugrađenog u vozilu, punjačem, kao i vrsti i snazi punionice koja se koristi. Svakako se obratite prodajnom mjestu za više informacija.  
 • Vrijeme punjenja: od 20% do 80% u 25 minuta (i) na brzom javnom punjaču (≥100 kW)   
 • Emisija C02: 0 g/km
 • Snaga: 100 kW (136 KS)

 

 • Potrošnja 6.4 L/100 km (i) PEUGEOT Rifter potrošnja goriva (l/100 km): 6,4; Emisije CO2 (g/km): 145. Homologacijske vrijednosti određene su prema WLTP kombiniranom ciklusu na temelju kojeg su nova vozila homologirana od 1. rujna 2018., a ažurirane su od 26. veljače 2024. Prikazane vrijednosti služe u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ mogu biti različite i mogu varirati ovisno o uvjetima uporabe i različitim faktorima poput: opcija, ambijentalne temperature, stila vožnje, brzine, ukupne težine, uporabe određene opreme (klima uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla, itd.), vrste guma, stanja ceste, vanjskih vremenskih uvjeta, itd.  
 • Emisija CO2: 145 g/km (i) PEUGEOT Rifter potrošnja goriva (l/100 km): 6,4; Emisije CO2 (g/km): 145. Homologacijske vrijednosti određene su prema WLTP kombiniranom ciklusu na temelju kojeg su nova vozila homologirana od 1. rujna 2018., a ažurirane su od 26. veljače 2024. Prikazane vrijednosti služe u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ mogu biti različite i mogu varirati ovisno o uvjetima uporabe i različitim faktorima poput: opcija, ambijentalne temperature, stila vožnje, brzine, ukupne težine, uporabe određene opreme (klima uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla, itd.), vrste guma, stanja ceste, vanjskih vremenskih uvjeta, itd.  
 • Snaga motora: 81 kW (110 KS) 

 

 • Potrošnja: 5,7 L/100 km (i) Potrošnja goriva PEUGEOT Riftera (l/100 km): 5,7; Emisije CO2 (g/km): 150. Homologacijske vrijednosti određene su prema WLTP kombiniranom ciklusu, prema kojem su novi automobili homologirani od 1. rujna 2018., a ažurirane su od 26. veljače 2024. Prikazane vrijednosti služe samo u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ mogu se razlikovati i varirati ovisno o uvjetima korištenja i raznim faktorima poput opcija, vanjske temperature, stila vožnje, brzine, ukupne težine, upotrebe određene opreme (klima uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla, itd.), vrste guma, stanja ceste, vanjskih vremenskih uvjeta, itd.  
 • Emisija CO2: 150 g/km (i) Potrošnja goriva PEUGEOT Riftera (l/100 km): 5,7; Emisije CO2 (g/km): 150. Homologacijske vrijednosti određene su prema WLTP kombiniranom ciklusu, prema kojem su novi automobili homologirani od 1. rujna 2018., a ažurirane su od 26. veljače 2024. Prikazane vrijednosti služe samo u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisija CO₂ mogu se razlikovati i varirati ovisno o uvjetima korištenja i raznim faktorima poput opcija, vanjske temperature, stila vožnje, brzine, ukupne težine, upotrebe određene opreme (klima uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla, itd.), vrste guma, stanja ceste, vanjskih vremenskih uvjeta, itd.  
 • Snaga motora: 96kW (130 KS)

 

 
 
ODABERITE SVOJU ZAVRŠNU OBRADU

Odaberite završnu obradu koja odgovara vašoj osobnosti i iskoristite najbolje ponude iz udobnosti svog doma ili najbližeg prodajnog mjesta
 
 

 

ODABERITE SVOJU ZAVRŠNU OBRADU

Izaberite završnu obradu koja odgovara vašoj osobnosti i iskoristite najbolje ponude za PEUGEOT iz udobnosti svog doma ili najbližeg prodajnog mjesta

E-RIFTER ALLURE

Uživajte u zadovoljstvu sjajnog dizajna i iskusite performanse opreme Allure:

 

 • Peugeot LED svjetlosni potpis
 • PEUGEOT i-Cockpit s 10" dodirnim zaslonom 
 • Multifukcionalni kožni upravljač
 • 16" naplatci 

 

Zanima vas model e-Rifter Allure?

 

Za više informacija posjetite distributivno mjesto ili online zatražite informativnu ponudu.

 

e-RIFTER GT

Prepustite se prepoznatljivoj eleganciji i visokotehnološkom rješenju GT izvedbe.

Osim značajki Allure modela, sadrži:

 

 • Paket Drive Assist
 • Tri pojedinačna sjedala u drugom redu
 • 17" aluminijski naplatci
 • Krovni nosači
 • Zatamnjena stražnja stakla

 

Zanima vas model e-Rifter GT?

 

Za više informacija posjetite distributivno mjesto ili online zatražite informativnu ponudu.

 

Posebna ponuda

 

Otkrijte posebnu ponudu za PEUGEOT E-RIFTER.

 

Naši partneri

 

Možete kupiti svoje sljedeće vozilo u jednom od naših brojnih prodajnih mjesta, svako od njih je spremno i čeka vas za testnu vožnju.

 

 

 
 
ALLURE

S povećanom udaljenosti od tla, velikim kotačima, novom prednjom maskom i LED prednjim svjetlima  (i) dostupno u GT verziji ,
jasno je kako je PEUGEOT E-RIFTER inspiriran životom na otvorenom.
 
 
ALLURE
S povećanom udaljenosti od tla, velikim kotačima, novom prednjom maskom i LED prednjim svjetlima  (i) dostupno u GT verziji, jasno je kako je PEUGEOT E-RIFTER inspiriran životom na otvorenom.

 
Istaknite svoj stil

Izaberite jednu od pet različitih boja koja odgovara vašem stilu.
 
Istaknite svoj stil
Izaberite jednu od pet različitih boja koja odgovara vašem stilu.

 
Emocije

PEUGEOT E-RIFTER i-Cockpit®  stvoren je s naglaskom na užitak u vožnji i poboljšanu svakodnevnu uporabu,
počevši od ergonomske izvedbe i razine udobnosti, prostora, modularnosti pa sve do najnovije generacije sustava pomoći u vožnji.
 
EMOCIJE
Sve u PEUGEOT i-Cockpitu® E-RIFTER-a stvoreno je s naglaskom na užitak u vožnji i poboljšanu svakodnevnu uporabu, počevši od ergonomske izvedbe i razine udobnosti, prostora, modularnosti pa sve do najnovije generacije asistencije pri vožnji.
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
MODULARNOST
ZAPREMNINA
PRTLJAŽNIKA
SUSTAVI ZA 
POMOĆ U VOŽNJI
PEUGEOT i-COCKPIT®
 
MODULARNOST
ZAPREMNINA
PRTLJAŽNIKA
SUSTAVI ZA 
POMOĆ U VOŽNJI

PEUGEOT i-COCKPIT® 

PEUGEOT i-Cockpit® nudi agilan i instinktivan doživljaj vožnje zahvaljujući svojem kompaktnom multifunkcionalnom upravljaču, 10" instrument ploči i 10" HD dodirnim zaslonom

 

Također ima "e-toggles" koji stvaraju veću autonomiju pri vožnji i poboljšavaju svakodnevne performanse.

NEPONOVLJIVA PRILAGODLJIVOST

Optimizirani dizajn PEUGEOT E-RIFTER-a nudi izvrsnu modularnost i prostor:

 

 • Preklopivo suvozačevo sjedalo
 • Drugi red: preklopna stražnja klupa 2/3 - 1/3 t (i) Dostupno u Allure ili 3 preklopna pojedinačna stražnja sjedala (i) Dostupno u GT 
 • Treći red: Dva odvojiva pojedinačna sjedala
 • 2 duljine: 5 sjedala ili 7 sjedala u produženom modelu

 

Različite konfiguracije omogućavaju volumen prtljažnika koji varira od 775 litara do 4000 litara (i)  Za produženu verziju s 5 sjedala 

SKLADIŠTENJE I DOSTUPNOST

Novi Peugeot E-RIFTER nudi jednostavan pristup i veliki prostor za pohranu:

 • Dvoja klizna bočna vrata (i) Dostupna u GT i kao opcija za Allure 
 • Stražnje staklo s mogučnosti pojedinačnog otvaranja (i) Dostupan u GT i kao opcija za Allure 
 • Zénith krov (i) Dostupan kao opcija za GT   s automatskim elektrokromatskim unutarnjim retrovizorom, električnim zastorom, LED ambijentalnim osvjetljenjem i središnjim lukom (92L prostora)
 • Središnja konzola s velikim prostorom za pohranu

SUSTAV ZA POMOĆ U VOŽNJI

Novi PEUGEOT E-RIFTER dolazi s opsežnim setom sigurnosnih značajki dizajniranih kako bi poboljšale vaše iskustvo vožnje:

 

 • Paket Drive Assist Plus s prilagodljivim reguliranjem brzine (i) Dostupan na GT 
 • Napredni sustav Grip Control za poboljšanu trakciju (i) Dostupno kao opcija na GT 
 • Visiopark 180° kamera za pomoć pri vožnji unatrag (i) Dostupno na GT i kao opcija za Allure 

IZVRSNOST

Novi PEUGEOT E-RIFTER pomiče granice sa svojim dometom, naprednom tehnologijom i robusnim dizajnom.
 
IZVRSNOST
Novi PEUGEOT E-RIFTER pomiče granice sa svojim dometom, naprednom tehnologijom i robusnim dizajnom.

DO 330 KM DOMETA

Novi E-RIFTER opremljen je motorom snage 100 kW (136 hp) koji pruža do 330 km WLTP (i)Vrijednosti doseg i potrošnje energije naznačene su u skladu s postupkom ispitivanja prema WLTP na temelju kojeg su novi automobili odobreni od 1. rujna 2018. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje, korištenju i raznim faktorima kao što su brzina, termalna udobnost u vozilu, stil vožnje i temperatura okoline. Vrijeme punjenja ovisi, posebice, o snazi punjača ugrađenog u vozilu, kabelu za punjenje i vrsti i snazi stanice za punjenje koja se koristi. Slobodno se obratite svom prodajnom mjestu za više informacija o dometu autonomije .

 

A zahvaljujući njegovom glatkom, dinamičnom i tihom upravljanju, zaista ćete uživati u vožnji na otvorenom putu.

 

Tri razine regenerativnog kočenja, omogućuju i punjenje baterije tijekom kočenja radi optimizacije autonomije.

PEUGEOT I-CONNECT® ADVANCED

PEUGEOT I-Connect® Advanced (i) Dostupan kao opcija   Infotainment sustav s glasovnim prepoznavanjem nudi jednostavnost korištenja poput pametnog telefona, a uključuje i "over-the-air"(i) OTA: cable-free remote update  ažuriranja, 3D povezanu navigaciju i TomTom ažuriranja. 

Nove USB utičnice i 15W indukcijsko punjenje (i) Punjenje bez kabela za pametne telefone i druge Qi kompatibilne uređaje. Dostupan kao opcija  također pojednostavljuju vaše povezivanje. 

SNAGA

Njegov snažan dizajn, povećana udaljenost od tla, proširine blatobrane i višestruke zaštitne elemente čine E-RIFTER prikladnim za avanture na otvorenom. 

DIMENZIJE

DIMENZIJE

Vanjske dimenzije

 

 • Duljina: 4,403 mm (Standardna) - 4,755 mm (Dulja)
 • Šrina (i) ne uključujući bočne retrovizore  : 1,848 mm
 • Visina: 1,818 mm max (Standardna) - 1,837 mm (Dulja)

NOVI PEUGEOT E-RIFTER DIMENZIJE UNUTRAŠNJEG PROSTORA

 

Prednja klupa

 • Prostor laktovi: 1,508 mm
 • Visina (grudi): 983/1,008 mm

 

Stražnja klupa (Red 2)

 • Prostor (laktovi): 1,509 mm
 • Prostor (koljena):  240 mm

 

Stražnja klupa (Red 3)

 • Prostor (laktovi): 1,198 mm
 • Visina (grudi): 856 mm

ZAPREMNINA PRTLJAŽNIKA

 

Od 775L do 4000L (i) Za produženu verziju s 5 sjedala 

 
KRENITE DALJE

Sve što trebate znati o vožnji s električnim vozilima marke PEUGEOT

 
PUNJENJE PEUGEOT ELEKTRIČNOG VOZILA

Kako napuniti PEUGEOT električno vozilo: kućno punjenje ili na javnoj punionici.
 
 
 
OTKRIJTE PREDNOSTI
ELEKTRIČNE VOŽNJE
Električna vožnja kombinira sljedeće prednosti: brzo punjenje, optimiziran domet vožnje prema vašim putovanjima, povezana tehnologija itd.