PRESKOČI NA SADRŽAJ

KONFIGURIRAJTE SVOJ NOVI RIFTER

Jeste li zainteresirani za novi model Peugeot e-Rifter ili Peugeot Rifter? Prilagodite ga pomoću Peugeot konfiguratora: odaberite završnu obradu, motorizaciju, boju, opremu i zamislite se za upravljačem svog budućeg električnog kombija!

OTKRIJTE DOSTUPNE ZAVRŠNE OBRADBE ZA PEUGEOT RIFTER

Peugeot Rifter dostupan je u sljedećim verzijama: Active, Style, Allure i GT za električnu verziju, te Like, Active, Style, Allure i GT za termičku verziju Peugeot Riftera

 

IZABERITE SVOJ MOTOR

Peugeot E-Rifter opremljen je električnim motorom od 136 KS. Ako se umjesto toga odlučite za Peugeot Rifter, dostupni toplinski motori su Puretech 110 KS ili BlueHDi 100 KS.

PRILAGOĐEN DIZAJN I TEHNOLOGIJE

Ovisno o odabranoj verziji, dostupne su vam i različite opcije, posebno u pogledu dizajna, ali i u smislu tehnologije.

Što se tiče dizajna, razlike su primjetne u 17-inčnim aluminijskim naplatcima s dijamantnim brušenjem, kompaktnom upravljaču, LED DRL prednjim svjetlima kao i završnim obradama na armaturnoj ploči, osobito 8-inčnom ekranu osjetljivom na dodir.

Što se tiče tehnologija, ovisno o verziji koju odaberete, bit će uključene određene osnovne tehnologije kao što su Peugeot i-Cockpit 3D, 3D navigacijski sustav, Peugeot Drive Assist i druge.DIMENZIJE PEUGEOT RIFTERA

Ovo pomoćno vozilo nudi do 7 sjedala i dostupno je u dvije duljine, standardnoj i dugoj.

Peugeot Rifter Standard mjeri 1921 mm u širinu (preklopljeni retrovizori) uz duljinu od 4403 mm i 1878 mm u visinu s prtljažnikom obujma od 775 litara.

Inačica Peugeot Rifter Long ima širinu od 1921 mm (preklopljeni retrovizori) za duljinu od 4753 mm i visinu od 1882 mm s kapacitetom prtljažnika od 775 litara.