PRESKOČI NA SADRŽAJ
E-TRAVELLER

NOVI 

E-TRAVELLER

ČINI VAŠ POSAO BOLJIM

NOVI

E-TRAVELLER 

 

ČINI POSAO

BOLJIM

 
 
NOVI PEUGEOT E-TRAVELLER
ČINI VAŠ POSAO BOLJIM
 


Svojim odlučnim dizajnom, povezanim unutrašnjim prostorom i dometom do 350 km prema WLTP standardu (i)  Domet od 350 km prema WLTP standardu s baterijom od 75 kWh i domet od 230 km prema WLTP standardu s baterijom od 50 kWh. Vrijednosti dometa i potrošnje energije navedene su prema postupku ispitivanja WLTP, na temelju kojeg su novi automobili odobreni od 1. rujna 2018. godine. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje i različitim faktorima kao što su: brzina, termalna udobnost unutar vozila, način vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača ugrađenog u vozilo, punjačkom kabelu te vrsti i snazi punionice koja se koristi. Obratite se svom prodajnom mjestu za više informacija.   , novi E-TRAVELLER donosi energiju i stil u vaš dan.
 
 
NOVI PEUGEOT E-TRAVELLER
ČINI VAŠ POSAO BOLJIM
Svojim odlučnim dizajnom, povezanim unutrašnjim prostorom i dometom do 350 km prema WLTP standardu (i) Nakon odobrenja - Domet od 360 km prema WLTP standardu s baterijom od 75 kWh i domet od 230 km prema WLTP standardu s baterijom od 50 kWh. Vrijednosti dometa i potrošnje energije navedene su prema postupku ispitivanja WLTP, na temelju kojeg su novi automobili odobreni od 1. rujna 2018. godine. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje i različitim faktorima kao što su: brzina, termalna udobnost unutar vozila, način vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi osobito o snazi punjača ugrađenog u vozilo, punjačkom kabelu te vrsti i snazi punionice koja se koristi. Obratite se svom prodajnom mjestu za više informacija.   , novi E-TRAVELLER donosi energiju i stil u vaš dan.
 
ELEKTRIČNI
 
  • Domet 100% električne vožnje: do 350 km WLTP  (i) WLTP domet od 350 km s baterijom od 75 kWh i WLTP domet od 224 km s baterijom od 50 kWh. Navedene vrijednosti dometa i potrošnje energije bit će u skladu s postupkom ispitivanja WLTP na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje. korištenje i različite čimbenike kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno o snazi ​​punjača u vozilu, kabelu za punjenje, kao io vrsti i snazi ​​korištene punionice. Za više informacija svakako kontaktirajte svoje prodajno mjesto.  
  • Vrijeme punjenja: 30 do 45 minuta za 80% kapaciteta baterije (i) Na brzoj javnoj punionici (≥100 kW)  
  • Emisija C02 : 0 g/km
  • Snaga: 100 kW (136 KS)

 

 
ELEGANTNO POVEZANO VOZILO
POBOLJŠAVA IMIDŽ VAŠEG POSLOVANJA

ELEGANTNO POVEZANO VOZILO
POBOLJŠAVA IMIDŽ VAŠEG POSLOVANJA
SPREMAN ZA SVAKI ZADATAK
Gradski taksi, shuttle, prijevoz timova ili prijevoz za osobe s invaliditetom... Odaberite između različitih konfiguracija. S 8 ili 9 sjedala i visinom od 1,90 metara, on je saveznik za vaše poslovanje.
VAŠ DRUGI URED
Prostran i okretan s novim povezanim infotainment sustavom i 2 USB priključka, NOVI E-TRAVELLER donosi vam funkcionalan radni prostor.
JEDNOSTAVAN PRISTUP

Zahvaljujući funkciji kliznih bočnih vrata bez korištenja ruku, dobrodošlica putnicima u vozilo je jednostavna.

Također imate koristi od velikog prtljažnog prostora od čak 4554 litara, s lakim pristupom stražnjem dijelu.

DOMET NA ELEKTRIČNI POGON
S dosegom do 350 km prema WLTP normi (i) Domet prema WLTP normi iznosi 350 km s baterijom od 75 kWh i 224 km s baterijom od 50 kWh. Vrijednosti dometa i potrošnje energije navedene su u skladu s WLTP postupkom ispitivanja na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. godine. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje, upotrebi i različitim faktorima kao što su brzina, termalna udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebice o snazi punjača u vozilu, punjačem, kao i vrsti i snazi punionice koja se koristi. Slobodno se obratite svom prodajnom mjestu za više informacija.  , uživajte u potpuno električnoj vožnji: glatka, tiha vožnja kombinirana s jasnim ubrzanjem zahvaljujući trenutačnom okretnom momentu motora.
DIMENZIJE

VANJSKE DIMENZIJE

  • Duljina: 4,981 mm (standardna) i 5,331 mm (produljena)
  • Širina: 1,920 mm (ne uključujući retrovizore)
  • Visina: od 1,890 mm do 1,940 mm

ZAPREMNINA PRTLJAŽNIKA

Dostupan u 2 duljine s do 9 sjedala, novi E-Traveller nudi obujam prtljažnika do 4554 litara i visinu od 1,90 m.

 
 
PEUGEOT E-TRAVELLER POSEBNE PONUDE

Iskoristite naše najnovije ponude.
PEUGEOT E-TRAVELLER POSEBNE PONUDE
Iskoristite naše najnovije ponude.
POZIV NA PUTOVANJE ZA VIŠE OSOBA

Otkrijte Family paket (i) dostupan kao opcija   : savršen dodatak za putovanje s obitelji ili prijateljima

Udobnost je dodatno poboljšana nizom tehnoloških rješenja: grijana prednja sjedala, zatamnjeni prozori, preklopni stolići na naslonima prednjih sjedala.

 
EMOCIJE & IZVRSNOST

Položaj za vožnju, povezivost, pristupačnost, pomoć pri vožnji... Otkrijte najnovije inovacije u modelu PEUGEOT E-Traveller dizajnirane kako bi olakšale vašu svakodnevnu poslovnu aktivnost.
 
EMOCIJE & IZVRSNOST
Položaj za vožnju, povezivost, pristupačnost, pomoć pri vožnji... Otkrijte najnovije inovacije u modelu PEUGEOT E-Traveller dizajnirane kako bi olakšale vašu svakodnevnu poslovnu aktivnost.
PEUGEOT I- COCKPIT
POVEZIVOST
MODULARNOST
ELEKTRIČNI DOMET
SUSTAVI ZA
POMOĆ U VOŽNJI
PEUGEOT I- COCKPIT
POVEZIVOST
MODULARNOST
ELEKTRIČNI DOMET
SUSTAVI ZA
POMOĆ U VOŽNJI

POLOŽAJ ZA VOŽNJU

Unutar novog E-TRAVELLER, povišen položaj za vožnju dominira cestom. Digitalna 10'' instrument ploča  (i) Dostupno kao opcija   prikazuje bitne informacije o vožnji u stvarnom vremenu, uključujući pomoć pri vožnji i preostali domet. Štoviše, veliki HD zaslon na dodir od 10'' (i) Dostupno kao opcija   pruža široku mogućnost povezivanja.

POVEZIVOST

Novi infotainment sustav nudi opsežnu povezanost putem kontrola na upravljaču i prepoznavanja glasa:

 

• Funkcija Mirror screen (i) Dostupno kao opcija    - kompatibilna s Apple Car Play i Android Auto koja vam omogućuje prikaz sadržaja vašeg pametnog telefona na 10'' HD zaslonu osjetljivom na dodir

• Povezana navigacija (i) Dostupno kao opcija   TomTom 3D s ažuriranjima "Over the Air"

• Bežični punjač za telefon (i) Dostupno kao opcija 

• 2 USB utičnice

MODULARNOST

Od početka do kraja, novi E-TRAVELLER pruža udobnost i modularnost. Dostupan u 2 duljine i nekoliko konfiguracija, također nudi do 9 sjedala.

ELEKTRIČNI DOMET

Električni motor PEUGEOT e-Travellera nudi do 350 km (i) WLTP domet od 350 km s baterijom od 75 kWh i WLTP domet od 230 km s baterijom od 50 kWh. Navedene vrijednosti dometa i potrošnje energije bit će u skladu s postupkom ispitivanja WLTP na temelju kojeg su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Mogu se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima vožnje. korištenje i različite čimbenike kao što su: brzina, toplinska udobnost u vozilu, stil vožnje i vanjska temperatura. Vrijeme punjenja ovisi posebno o snazi ​​punjača u vozilu, kabelu za punjenje, kao io vrsti i snazi ​​korištene punionice. Za više informacija svakako kontaktirajte svoje prodajno mjesto.   autonomije (WLTP).

3 razine regenerativnog kočenja, putem ručica na upravljaču, omogućuju vam da napunite bateriju tijekom usporavanja i time optimizirate svoj domet.

SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Za vašu sigurnost, novi E-TRAVELLER opremljen je najnovijim sustavima za pomoć u vožnji (i) Dostupno kao standard, kao opcija ili nedostupno ovisno o zemlji   :

 

• Pomoć pri održavanju vozila unutar vozne trake,
• Sustav za automatsko kočenje
• Prepoznavanje prometnih znakovaDvije širokokutne kamere, dva bočna zračna jastuka i novi upravljač dodatno poboljšavaju opremu.

ALLURE

S izražajnim novim naplatcima i jedinstvenim novim izgledom s najnovijim svjetlosnim potpisom, novi PEUGEOT E-TRAVELLER povećava imidž vašeg poslovanja.
Za veću udobnost i dizajn, unutrašnjost je na višoj razini.
ALLURE
S izražajnim novim naplacima i jedinstvenim novim izgledom s najnovijim svjetlosnim potpisom, novi PEUGEOT E-TRAVELLER pojačava imidž vašeg poslovanja.
Za veću udobnost i dizajn, unutrašnjost je također na višoj razini.

 
KRENITE DALJE

PEUGEOT elektromobilnost za vas neće biti tajna.

 

 
KRENITE DALJE

PEUGEOT elektromobilnost za vas neće biti tajna.

 
PUNJENJE PEUGEOT ELEKTRIČNOG VOZILA

Kako napuniti PEUGEOT električno vozilo: kućno punjenje ili na javnoj punionici. 
 
 
OTKRIJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNE VOŽNJE
Električna vožnja kombinira sljedeće prednosti: brzo punjenje, optimiziran domet vožnje prema vašim putovanjima, povezana tehnologija itd.