DIZAJN I UDOBNOST

Budući da vaše vozilo ne samo da održava vaše poslovanje, nego i promiče vašu sliku, posebna pažnja posvećena je stilu, udobnosti i ergonomiji potpuno novog Peugeot Partnera.

"POSLOVNI PARTNER" TRAŽI JEDINSTVEN KARAKTER

/image/77/1/partner-asphalt-2.498771.jpg

Potpuno novi Peugeot Partner ima robusnu prednju stranu s vertikalnom rešetkom i oblikovanim prednjim svjetlima. Proporcije su savršeno uravnotežene s kratkim, horizontalnim poklopcem motora, visokom linijom struka i smanjenim prevjesom. Posebnu smo pozornost posvetili i udobnosti, koja je toliko bitna ljudima koji su vremenski dugo za upravljačem vozila.

PEUGEOT i-COCKPIT®

Upravljačka ploča potpuno novog Peugeot Partnera i njegova PEUGEOT i-Cockpit® prva je stvar koja vam privuče pogled. Sve na dohvat ruke, tako da možete ostati usredotočeni na cestu, plus kompaktan upravljač koji vam pruža dinamično i intuitivno iskustvo vožnje. Zaslon u vidnom polju vozača omogućuje vam da pročitate bitne informacije, a da istovremeno gledate na cestu, radi sigurnosti i udobnosti. 8" kapacitivni zaslon u boji osjetljiv na dodir u sredini ploče s instrumentima postavljen je pod kutom prema vozaču i nudi brz pristup ključnim značajkama: radiju, navigaciju, postavkama vozila, telefon, itd.

MULTI-FLEX SJEDALA S KLUPOM

ZA LJEPŠA PUTOVANJA

Potpuno novi Peugeot Partner može biti opremljen Multi-Flex modularnom sklopivom klupom. Ova oprema omogućuje da tri osobe sjede naprijed, a samim time možete optimizirati svoje putovanje. Središnja površina poda veća je zbog odsutnosti poluge ručne kočnice.

Integrirani stol za okretanje u preklopnom središnjem naslonu sjedala služi kao vaš mobilni ured i može se nagnuti prema suvozaču ili vozaču. Skladišni prostor ispod središnjeg sjedala može se zaključati lokotom.

Dizajnirani da budu višenamjenski, prostori za pohranu lako su dohvatljivi i pametno smješteni oko kabine: donji odjeljak, ladica za spremanje, spremište iznad glave i čak poklopac Top Box. Nalazi se ispred suvozača u prostoru zračnih jastuka, koji je oslobođen korištenjem zračnog jastuka tipa "vreća u krovu". Po želji može nositi  prijenosno računalo od 15 ". Žičani vod znači da također možete napuniti uređaj dok je unutar Top Box.

POTPUNO NOVI PEUGEOT PARTNER

ZA PRIJEVOZ DO 5 OSOBA

MODULARNOST I UDOBNOST

Po prvi put, potpuno novi Peugeot Partner nudi proširenu kabinu kao tvornički ugrađenu opciju samo na duljoj verziji. Sjedalo je isto kao i kod novog modela Peugeot Rifter, za pravu udobnost sa značajnim prostorom za noge. Jedinstven u svojoj kategoriji, red 2 se uvlači kako bi ostavio više mjesta za teret, a suvozačko sjedalo u redu 2, koje se također uvlači za duga opterećenja.

Proširena kabina omogućuje sljedeće konfiguracije:

  • transport 5 osoba s korisnom duljinom kabine od 1.45m i korisnim opterećenjem od1.8m3.
  • transport 4 osobe s korisnom duljinom kabine od 2.22m i korisnim opterećenjem od 1.8m3.
  • transport 2 osobe s korisnom duljinom kabine od 2.00m i korisnim opterećenjem od 3.5m3.
  • transport 1 osobe s korisnom duljinom kabine od 3.44m i korisnim opterećenjem od 4m3.

Moguće opterećenje do 850kg.

GO FURTHER