PROSTOR ZA TERET

NOVI PARTNER
NOVI PARTNER

Temeljne potrebe poslovnih korisnika vodile su proces dizajna iza potpuno novog Peugeot Partnera: maksimalna funkcionalnost i trajnost.

PRAVI PROFESIONALAC

MOGUĆNOST BOLJEG RADA

/image/76/3/peugeot-par-2018-032-fr-bis.498763.jpg

Uz najbolje u sektoru, LONG verzije s Multi-Flex sjedalima mogu se pohvaliti maksimalnom dužinom tereta od 3,44 m. Čak i STANDARD verzije mogu imati 2 euro palete, a volumen opterećenja ide do 4,40 m3 na LONG verzijama s Multi-Flex sjedalima.

Potpuno novi Peugeot Partner temelji se na varijaciji EMP2 platforme koja podupire najnovije modele marke. Ova dokazana baza omogućuje kraće prevjese i kratki radijus okretanja radi lakšeg manevriranja: krug okretanja između kolnika je dakle samo 10,82 m za STANDARD verzije i 11,43 m za duge verzije.

Nosivost je najbolja u sektoru, i ide do 1000 kg za određene STANDARD verzije.

Odaberite Paket za utovar koji kombinira poboljšano LED osvjetljenje u stražnjem teretnom prostoru i dodatnih 4 prstena za osiguranje tereta srednje visine.

Uputa za uporabu: regulatorna mreža mora se koristiti kako bi se spriječio rizik od opterećenja predmeta kroz dugi teretni poklopac koji se kreće prema vozaču.

MODULARNOST

ZA BOLJU KVALITETU ŽIVOTA

Potpuno novi Peugeot Partner dostupan je s podesivim sjedalima Multi-Flex. S navedenom opremom povećava se volumen opterećenja od 0,6 m3 i duljina tereta na razini poda do 3.09m u STANDARD verzijama i 3.44m u LONG verzijama, dok još uvijek uspijeva transportirati 2 osobe, zahvaljujući uvlačivom suvozačkom sjedalu.
Visoka opterećenja mogu se transportirati podizanjem i preklapanjem postolja bočnih sjedala u naslon sjedala.
Pretinac ispod središnjeg sjedala može se zaključati pomoću lokota.

Višenamjenski skladišni prostori lako su dostupni i pametno raspoređeni u prostoru kabine: donji prtljažni prostor, ladica za podizanje i gornji pretinac za rukavice. U prostoru suvozačkog prostora za pretinac s poklopcem Top Box oslobođen je korištenjem zračnog jastuka tipa "vreća u krovu". Može pohraniti laptop od 15" i može čak biti u hladnjaku. Kanal za kabel također omogućuje da se prijenosno računalo ostavi na punjenju dok se sprema u ovaj odjeljak.

Za sigurno učvršćivanje tereta, standardno se isporučuje 6 prstena za učvršćenje tereta. Još 4 mogu biti dodana u srednjoj visini, kao i poboljšana rasvjeta koja se sastoji od 6 LED svjetala, kao dio opcionalnog utovarnog paketa.

Pristupačnost se može povećati s dvostrukim kliznim bočnim vratima (kao opcija). Vrata sa stražnjim šarkama (2/3 - 1/3) otvorena su za 180 stupnjeva radi lakšeg utovara.