Peugeot Partner
Peugeot Partner

TEHNOLOGIJA I SIGURNOST

NOVI PARTNER
NOVI PARTNER

SURROUND REAR VISION

JOŠ BOLJI POGLED

/image/78/7/partner-rear-vision.498787.jpg

Sa potpuno novim modelom Peugeot Partner, budite jedan od prvih sretnika koji će uživati ​​u Surround Rear Vision inovaciji koja čini vožnju lakšom i sigurnijom, omogućujući vam da lako provjerite okruženje u kojem je vidljivost ograničena.

S dvije kamere, pogled na neposrednu okolinu vozila, prikazan je na zaslonu smještenom umjesto retrovizora. Osobito je korisna za verzije s neglaziranim stražnjim vratima i one modele s čvrstom pregradom.

Ovaj sustav ima 3 komponente:
- Kamera postavljena u ogledalo vrata prenosi slike sa suvozačeve strane vozila i poboljšava vidljivost na mrtvoj točki.
- Funkcija vidljivosti straga na dalekom dometu.
- Funkcija kamere za vožnju unatrag, kako bi prikaz slike iza vozila pomogle u upravljanju, tako da se označava širina vašeg vozila s otklopljenim ogledalima na vratima. Označava udaljenosti od 30cm, 1m i 2m od stražnjeg odbojnika, polumjer kruga okretanja vašeg vozila ovisno o položaju upravljača, kao i opseg otvaranja stražnjih vrata.

Sa Surround Rear Vision inovacijom, više nećete morati birati između poboljšanja sigurnosti povećanjem područja gledanja i osiguravanjem opterećenja dodatnim odabirom čvrstih pregrada ili neglaziranih vrata.

INDIKATOR OPTEREĆENJA

SIGURNOST I GRANIČNE VRIJEDNOSTI

/image/77/8/peugeot-par-2018-015-fr.498778.jpg

Potpuno novi Peugeot Partner dostupan je s indikatorom preopterećenja.
Ova inovativna funkcija na vozilu obavještava vozače kada se približava najvećoj dopuštenoj bruto težini; da li je tehnički dopuštena ujedno i najveća dopuštena težina ili dopuštena težina na svakoj osovini (prednja i stražnja).

Cilj je dvojak:

 • Spriječiti rizike uzrokovane preopterećenjem (smanjena učinkovitost kočenja, rizik od oštećenja guma, rizik od oštećenja vozila, itd.)
 • Ispunite svoje obveze u pogledu sigurnosti 

KONSTANTNA PODRŠKA

Popis tehnoloških značajki je impresivan, nikad prije viđen u sektoru, s raspoloživošću ovisno o verziji:

 • Elektronska automatska parkirna kočnica. Osim što je jednostavna za korištenje na dnevnoj bazi, ova značajka također oslobađa veliki prostor za pohranu u verziji s tri sjedala umjesto ručne kočnice.
 • Prilagodljivi tempomat (Adaptive Cruise Control) održava programiranu brzinu kao i udaljenost od vozila ispred. Potpuno mirovanje je moguće na automatskim mjenjačima sa 8 stupnjeva prijenosa.
 • Sustav za prepoznavanje prometnih znakova, prikazuje vrijednost s znaka i dopuštenu brzinu.
 • Upozorenje o napuštanju trake (Active Lane Departure Warning) * ispravlja položaj furgona u odnosu na cestovne oznake.
 • Pomoć pri vožnji i nadzor vozača. Zvučno i vizualno upozorenje aktivira se kada se otkrije smanjena razina pozornosti.
 • Aktivna sigurnosna kočnica radi tamo gdje postoji opasnost od sudara.
 • Kontrola stabilnosti prikolice stabilizira vuču prikolice, neutraliziranjem njihanja ili usporavanjem vozila, ako je potrebno.
 • Automatsko osvjetljenje halogenih prednjih svjetala podesivih po visini.
 • Praćenje "mrtvog kuta", s vizualnim upozorenjem na retrovizorima.
 • Ulazak i pokretanje motora bez ključa.

* obuhvaća dio dodatnog paketa Safety Plus

UROĐENA SNAGA

NOVA PLATFORMA ZA PEUGEOT PARTNER

/image/77/9/peugeot-par-2018-045-fr-wip.498779.jpg

Potpuno novi Peugeot Partner testiran je već više od 20 godina od strane vozača u poslovanju, s razinom kvalitete koja postavlja tržišne standarde. Sada vozači imaju koristi od nove platforme koja vam omogućuje da uživate u intenzivnom vozačkom iskustvu s velikom upravljivošću i dinamičkim performansama.

Potpuno novi Peugeot Partner ima dugu verziju s dobro uravnoteženim i sigurnim izgledom, čiji je međuosovinski razmak i stražnji prevjes prošireni kako bi se omogućio veći kapacitet opterećenja, uz održavanje pokretljivosti i agilnosti.

Najbolje od oba svijeta:

 • Potpuno novi Peugeot Partner, zahvaljujući korištenju EMP2 platforme, uživa u dinamičnoj udobnosti, sigurnom držanju na cesti, optimiziranom krugu okretanja i pomoćnim sredstvima za vožnju koja su do sada bila vidljiva samo na putničkim vozilima.

 • Sa stražnje strane, potpuno novi Peugeot Partner postiže povećanje nosivosti do 1000 kg, povećanje širine otvora kliznih bočnih vrata kako bi se olakšao pristup području utovara