/image/22/7/new-rifter-lp-banner.451227.jpg
/image/22/7/new-rifter-lp-banner.451227.jpg

PEUGEOT RIFTER

Otkrijte novi PEUGEOT RIFTER | Dizajn vanjskog dijela i unutrašnjosti, boje

/image/25/7/peugeot-rifter-1802styp033.421277.6.451257.jpg

DIZAJN BEZ KOMPROMISA.

Novi PEUGEOT Rifter jednovolumen profinjen je, robustan, okretan i snažan, pravi sinonim za svestranost. Zbog kratkog a visokog poklopca motora i većeg razmaka od tla uvelike nalikuje SUV-u. Njegova prednja svjetla s LED DRL* svjetlima i vertikalna rešetka dodatno naglašavaju njegov uravnotežen, kompaktan i dinamičan dizajn.

/image/25/6/peugeot-rifter-2018-127-fr.419781.6.451256.jpg

ODVAŽAN KARAKTER

Prepoznatljiva silueta i elegantne linije jamče da PEUGEOT RIFTER jednovolumen neće proći nezapaženo. Siva zaštita podvozja*, 17” aluminijski naplatci s dijamantnom obradom, krovni nosači, crni zaštitni lukovi blatobrana i bočne zaštitne letvice ističu jedinstven dizajn novog modela RIFTER.

* dostupno serijski, uz doplatu, ili nije dostupno, ovisno o inačici.

/image/25/5/peugeot-rifter-1802styp006.419783.6.451255.jpg

S POTPISOM LAVA

Više od potpisa. Svjetlosni potpis na stražnjem dijelu vozila u obliku triju linija čine novi PEUGEOT RIFTER novim simbolom Marke. Njegov paket za vuču (uz doplatu) donosi još više slobode, a dvoja klizna vrata omogućuju lakši pristup, dok se spuštanjem* prozora sa zatamnjenim staklima** otkriva unutrašnjost koju nikako ne treba skrivati.

UNUTRAŠNJOST MODERNOG DIZAJNA

Peugeot-rifter-desna strana

Udobnost bez premca. Sjednite za upravljač novog PEUGEOT RIFTERA i iskoristite funkciju prilagodbe položaja vozačkog sjedala i sve što vam pružaju kvalitetna ergonomska sjedala koja se mogu prilagoditi svim vozačima bez obzira na njihovu visinu. Dodamo li tome vrhunsku zvučnu izolaciju, cijela putnička kabina postaje mjesto mira.

PRILAGODLJIVA SJEDALA I PRTLJAŽNIK

Jednovolumen koji se prilagođava svim vašim potrebama. Dostupan u izvedbi s pet ili sedam sjedala i u dvije dužine (standardna i produljena), novi PEUGEOT RIFTER iznimno je prilagodljiv. Prednje suvozačevo sjedalo i stražnja sjedala dostupni su u izvedbi preklopivoj u omjeru 2/3:1/3* ili kao tri pojedinačna sjedala** sa sustavom Magic Flat*** koji omogućuje preklapanje do poda, dok je treći red opremljen dvama pojedinačna sjedalima koja se mogu ukloniti: vi odlučujete o konfiguraciji. Prtljažnik se odlikuje impresivnim obujmom od između 775 i 3500 litara pa sve do 4000 litara u produženoj izvedbi s pet sjedala. Konačno, stražnje staklo koje se otvara**, nizak prag prtljažnika i ravni pod**** olakšavaju utovar i istovar.

* Serijski ili nedostupno, ovisno o inačici

** Serijski, uz doplatu ili nedostupno, ovisno o inačici

*** Dostupno od prve polovine 2019.

**** Predmeti do 2,7 m dužine u standardnoj izvedbi i do 3,05 m dužine u produženoj izvedbi.

ZÉNITH® KROV

Zenith® krovni sustav* nije samo izvor svjetlosti sa zavjesom na elektroničko upravljanje i LED ambijentalnim osvjetljenjem**, već nudi i brojna mjesta za odlaganje u središnjem luku, u stropu i u spremniku za odlaganje u prednjem dijelu vozila.

* Serijski, uz doplatu ili nedostupno, ovisno o inačici

** LED: 100 % tehnologija osvjetljenja sa svjetlećim diodama

PROSTOR ZA ODLAGANJE

Pripremite se na obilje mogućnosti za odlaganje. Prostori za odlaganje u prednjim i stražnjim vratima, središnjoj konzoli, ispod nogu: novi PEUGEOT RIFTER nudi vam kapacitet* odlaganja rekordan u svojem segmentu. Brojnija, veća i pristupačnija rješenja za odlaganje ergonomskog dizajna stvorenog za sve sitnice koje su vam potrebne iz dana u dan.

* Do 186 litara, uključujući 92 litre u Zenith® krovnom sustavu

GALERIJA