NAGRADNI NATJEČAj

Novi Peugeot 2008 vodi vas u avanturu

Peugeot_2008

Pobjedniku nagradnog natječaja dodijelit će se jedna nagrada, a ta je besplatno korištenje osobnog automobila Peugeot tijekom jednog vikenda u vremenskom okviru prema međusobnom dogovoru s organizatorom. Automobil će biti isporučen s punim spremnikom goriva, a to gorivo dobitnik nije dužan nadoknaditi prilikom vraćanja automobila.

Peugeot hibridna vozila

508sw - hibrid

PEUGEOT je na hrvatsko tržište lansirao svoje nove PLUG-IN hibridne benzinske motore.

Ta dva nova motora konkretan su dokaz vizije marke Peugeot koja podrazumijeva uzbudljivu mobilnost bez ograničenja, koja je svakim danom sve učinkovitija. #UnboringTheFuture.

Novi PEUGEOT 208 osvojio je nagradu „Car of the Year 2020”

Novi 208 - car of the year

U ponedjeljak, 2. ožujka, novi PEUGEOT 208 u Ženevi je proglašen automobilom 2020. godine prema odluci žirija sastavljenog od 60 europskih automobilskih novinara. Žiri je pohvalio njegovu gamu motora koja kupcima nudi mogućnost da odaberu između tri vrste: električnih, benzinskih ili dizelskih. Žiri je također pohvalio odvažnost dizajna i tehnologiju novog vozila PEUGEOT 208. To je vozilo već postalo najprodavaniji model, a sada je i prvo vozilo „serije 2” PEUGEOT koje je dobilo ovaj prestižni trofej. Novi 208 već je šesto vozilo marke PEUGEOT koje je proglašeno automobilom godine.

Novi Peugeot 208 - Hrvatski automobil 2020. godine

Novi Peugeot 208

Peugeot 208 proglašen je 'Hrvatskim automobilom 2020. godine', po odluci Stručnog žirija Hrvatske automobilske udruge, koji je tradicionalno, 19. put, proglasio najbolji automobil po mjerilima naših kupaca. 

Stručni žiri, sastavljen od uglednih stručnjaka i znanstvenika iz automobilske branše vrednovao je sva bitna svojstva nominiranih modela, po mjerilima naših kupaca: kvalitetu, pouzdanost, komfor, udobnost, performanse, sigurnost, ekonomičnost, održavanje, ekologičnost i zadržavanje vrijednosti, vodeći posebice računa o omjeru plaćenog i dobivenog. Time je novi Peugeot 208 osvojio i glavnu nagradu: 'Zlatni kotač'.

EUROPSKA PREMIJERA ZA NOVI PEUGEOT 2008

Peugeot SUV 2008

Novi PEUGEOT 2008 pravi je predstavnik segmenta kompaktnih SUV-ova i pridonosi onomu na čemu se temelji današnji uspjeh game PEUGEOT: potvrda statusa na temelju dizajna i razlikovanje od konkurencije na temelju inovacija i tehnologije.

Zahvaljujući snažnom i prepoznatljivom stilu, novi SUV PEUGEOT 2008 vozilo je lijepo oblikovanih linija. Njime se definitivno ispisuje nova stranica u povijesti segmenta SUV-ova marke PEUGEOT. Iako odražava sve trenutačne stilske tendencije u svojoj gami, ističe se i njegov poseban karakter.

PEUGEOT RIFTER ZA KLINIKU ZA DJEČJE BOLESTI ZAGREB

Peugeot Rifter

P Automobil Import d.o.o., društvo u sastavu Grupe Emil Frey  ujedno i generalni zastupnik Marke Peugeot u Republici Hrvatskoj, ovom donacijom pokazuje društvenu odgovornost, na isti način kako je to činio i prije nekoliko godina kroz humanitarnu akcije “Peugeot protiv mina”.

International Van Of The Year 2019

Peugeot partner - van of the year

Novi PEUGEOT PARTNER izabran je za International Van Of The Year 2019 u srijedu, 19. rujna u Hanoveru. Ova nagrada prepoznaje predanost PEUGEOT timova projektu koji je u središtu strategije razvoja Marke.

NOVI PEUGEOT 508: RADIKALNA LIMUZINA!

/image/12/8/1280x646.379128.jpg

Novi PEUGEOT 508 mijenja sve. S novom niskom i kompaktnom konstrukcijom, novim vanjskim dizajnom, oštrim i snažnim, sa spektakularnom unutrašnjosti koja dolazi s jedinstvenom izvedbom sustava PEUGEOT i-Cockpit®, novi PEUGEOT 508 obećava intenzivne doživljaje. Njegove uzorne vozne osobine, novi motori, tehnološka oprema, ali i generacijski skok u kvaliteti čine novi PEUGEOT 508 svjetskim predvodnikom uspona u višu klasu Marke. Na hrvatsko tržište stiže krajem 2018. godine.

PEUGEOT RIFTER 4x4 KONCEPT

Avanturist u potrazi za zvijezdama

PEUGEOT RIFTER 4x4 CONCEPT

Novi PEUGEOT RIFTER transformira se u pustolovni automobil koji je u potrazi za zvijezdama na Salonu automobile u Ženevi 2018.

NOVI PEUGEOT RIFTER

/image/61/7/peugeot-rifter-1802styp004.354617.jpg

Više od imena, pravi poziv na putovanje.
U prepoznatljivom duhu i vrijednostima posljednjih kreacija marke, novi PEUGEOT RIFTER usvaja inovativnu siluetu prilagođenu svakodnevnoj avanturi.
PEUGEOT RIFTER uspio je povezati stil koji je istovremeno robustan i uglađen. Njegov pustolovni duh prilagođava se svim okruženjima, od urbane džungle do autentičnih prirodnih okoliša.
Opremljen s PEUGEOT i-Cockpit®, novi PEUGEOT RIFTER donosi intenzivan doživljaj vožnje, jedinstven u svojoj klasi i u svim okolnostima.
Izgrađen na novoj platformi, novi PEUGEOT RIFTER nudi otpornost i izdržljivost kako bi zadovoljio najzahtjevnije primjene. Dostupan u dvije duljine, sa 5 ili 7 sjedala, on njeguje raznovrsnost, modularnost i praktičnost. Ima učinkovite motore kao i tehničku opremu posljednje generacije.
PEUGEOT RIFTER, potvrđeni pustolov koji intenzivno živi svaki dan, osmišljen je kako bi inspirirao svakodnevne istraživače.

PEUGEOT EXPERT JE NAJBOLJE LAKO GOSPODARSKO VOZILO 2017!

/image/55/9/peugeot_expert_layout8-1.43559.jpg

Peugeot Expert je osvojio posebno priznanje za najbolje lako komercijalno vozilo 2017. u izboru udruge Hrvatski automobilski novinari.

PEUGEOT PONOSNI PARTNER 28. PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG

Novi Peugeot SUV 5008

Marka PEUGEOT je uključena u Plava Laguna Croatia Open Umag, već četvrtu godinu zaredom kao ponosni partner i sponzor. ATP Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji. U svom 28. izdanju održava se u Umagu od 14. do 23. srpnja 2017. I ove godine, Peugeot će biti službeno vozilo, a igrače i VIP goste prevozit će Novi SUV Peugeot 3008, hrvatski i europski automobil 2017. godine. Posjetitelji turnira imat će priliku premijerno upoznati i Novi SUV Peugeot 5008.

.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

Povećana sloboda

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT

Tko nije sanjao automobil koji pruža potpunu bezbrižnost uz istodobno odlično snalaženje u okolini? Automobil koji nas razumije i poznaje do te mjere da može predvidjeti sve naše želje? Automobil koji postaje dijelom nas samih? Automobil koji uklanja sve prepreke te sve čini fluidnim i jasnim?

Za PEUGEOT ključna riječ u tom području glasi: sloboda. Sloboda izbora stila vožnje i doživljaja. Sloboda kretanja. Naš zoran prikaz te slobode zove se PEUGEOT INSTINCT CONCEPT.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT, ukratko

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT stvoren je prema ideji u čijem je središtu sloboda. Sloboda izbora stila vožnje, sloboda kretanja, sloboda koju pruža povezivanje. Taj koncept podjednako odgovara željama i potrebama korisnika automobila.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT predstavlja neraskidivu sponu između Marke i doživljaja zadovoljstva koje pruža iskustvo autonomnog automobila kako ga vidi PEUGEOT.

Autonomna vožnja predstavlja sljedeću revoluciju automobila. Svi će proizvođači morati razviti tu tehnologiju. Marke će se razlikovati po načinu na koji će je ukomponirati.

Prvi put u svijetu funkcionalna je platforma IoT (1) integrirana u automobil. Riječ je o platformi Samsung ARTIK Cloud, koja automobil spaja s cloudom njegovog vlasnika.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT razvija se u sinergiji sa svim povezanim uređajima kako bi se mobilnost živjela na nov način. Automobil preuzima podatke koje korisnik želi dijeliti s njim, podatke s pametnog telefona, povezanog sata ili iz pametne kuće.

Svakodnevne aktivnosti sada se odvijaju bez prekida, kontinuirano. Od kuće do posla i slobodnog vremena, PEUGEOT INSTINCT CONCEPT predstavlja novu, posve fluidnu paletu uporabe.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT nudi četiri načina kretanja automobilom, dva za vožnju (Drive Boost ili Drive Relax) i dva autonomna (Autonomous Sharp ili Autonomous Soft).

Uz PEUGEOT Responsive i-Cockpit redefinirana je unutrašnjost kako bi odgovarala potrebama autonomne vožnje. Sučelja se konfiguriraju prije, tijekom i nakon vožnje, ovisno o odabranom načinu kretanja i profilu korisnika.

U svim okolnostima vozač i dalje ima potpunu kontrolu nad automobilom PEUGEOT INSTINCT CONCEPT. U načinu kretanja Autonomous, automobil može izvršiti naredbu ili manevar putem i-Devicea ugrađenog u središnju konzolu.

PEUGEOT INSTINCT CONCEPT predstavlja shooting brake bezvremenskog stila. Aktivni aerodinamični elementi daju obrise toj iznimno pročišćenoj silueti.

(1) Internet of Things / Internet stvari

NOVI PEUGEOT EXPERT FURGON LANSIRAN U HRVATSKOJ

Novi Expoert Furgon

Novi Peugeot EXPERT dio je obnovljene ponude i razvoja komercijalnog položaja Marke na tržištu gospodarskih vozila.

Novi prepoznatljivi elementi dizajna PEUGEOT daju mu snažan i privlačan karakter, izražavajući robusnost i suvremenost.

Izrađen je na sasvim novoj bazi te se odlikuje svim prednostima modularne platforme EMP2 kao što su kompaktnost, smanjena masa, učinkoviti motori s emisijom CO₂ od 133 g/km i kvaliteta. U segment uvodi inovativnu opremu kao što su automatska klizna bočna vrata, modularnost kabine uz Moduwork, Active Safety Brake, kamera za vožnju unatrag s funkcijom VisioPark, navigacijski sustav 3D povezan s internetom.

Novi Peugeot EXPERT odlikuje se najvećom nosivošću od 1400 kg te se nudi u tri duljine, od jedinstvene izvedbe Compact od samo 4,60 m pa sve do duljine 5,30 m. Taj je furgon posebno prilagođen kretanju po gradu, zahvaljujući visini od samo 1,90 m. Kada je riječ o sigurnosti, valja naglasiti da je u svojoj kategoriji dosegao visoku razinu, odnosno da je dobio 5 zvjezdica na testiranjima Euro NCAP.