PEUGEOT DISTRIBUTERI SU ORGANIZIRALI DEŽURSTVA I NA VAŠE UPITE SU DOSTUPNI PUTEM ONLINE KANALA Saznajte više

PEUGEOT PONOSNI PARTNER 28. PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG

PEUGEOT PONOSNI PARTNER 28. PLAVA LAGUNA CROATIA OPEN UMAG

Novi Peugeot SUV 5008

Marka PEUGEOT je uključena u Plava Laguna Croatia Open Umag, već četvrtu godinu zaredom kao ponosni partner i sponzor.

ATP Croatia Open najstariji je i najugledniji teniski turnir u Hrvatskoj i regiji. U svom 28. izdanju održava se u Umagu od 14. do 23. srpnja 2017. I ove godine, Peugeot će biti službeno vozilo, a igrače i VIP goste prevozit će Novi SUV Peugeot 3008, hrvatski i europski automobil 2017. godine. Posjetitelji turnira imat će priliku premijerno upoznati i Novi SUV Peugeot 5008.

„Tenis je prirodni odabir za PEUGEOT jer je taj sport u znaku dinamike, izvrsnosti, elegancije i emocija. Upravo te vrijednosti i mi želimo dijeliti sa svojim kupcima, a u Umagu ćemo izložiti naša tri SUV modela: Peugeot 2008, 3008 i 5008. Ovo partnerstvo s organizacijom ATP Croatia Open nastavak je naše vjernosti tenisu koje će osigurati vidljivost marke PEUGEOT u Hrvatskoj“, izjavio je Tomislav Miletić, generalni direktor PEUGEOT, CITROËN i DS u Hrvatskoj.

PEUGEOT je više od tri desetljeća prisutan u teniskom svijetu, a u 2017. sastavlja međunarodnu ekipu od 15 ambasadora svih generacija kako bi popratio svoju novu strategiju u tenisu „Next Generation, New Sensations”. Kao partner i službeni automobil Roland-Garrosa već 33 godine, platinasti partner te službeni automobil ATP World Toura od 2016., PEUGEOT se i dalje dokazuje kao veliki igrač u svijetu tenisa s novim međunarodnim timom ambasadora, obnovom partnerstva s turnirom Roland-Garros i novom virtualnom animacijom posvećenom tenisu koja se može doživjeti u salonu Peugeot Avenue Paris.