POSEBNA PONUDA EXPERT FURGON

EXPERT FURGON

Expert 13.10.2020

PEUGEOT EXPERT FURGON dostupan je u tri duljine i s dva ili tri mjesta sprijeda te nudi do 6,6 m3 korisnog obujma i 1400 kg korisne nosivosti uz korisnu duljinu od 4 m.

Informativni izračun rate temelji se na konkretnom primjeru osnovnog modela vozila, što znači da se za ostala vozila iz grupe podmodela izračuni rade individualno i da konačni iznosi rate mogu odstupati od navedenog.

Paket ZIMSKE GUME, obuhvaća četiri zimske gume prema specifikaciji uvoznika.

Uvjeti financiranja vozila putem financijskog leasinga „Peugeot financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.) ugovaraju se u valuti EUR, te plaćaju kako je dolje navedeno. Godišnja fiksna kamatna stopa za financiranje u EUR iznosi 2,50%, a jednokratni trošak obrade ugovora iznosi 1,50% od kupoprodajne cijene vozila. Učešće iznosi 35% od kupoprodajne cijene vozila. EKS zavisno o ročnosti može iznositi od 4,74% za trajanje ugovora od 24 mjeseca do 3,46% za ročnost od 60 mjeseci (u gore navedeni izračun EKS-a nisu uračunati troškovi kasko osiguranja, te će konačni EKS biti uvećan za troškove istih). Trajanje ugovora o leasingu može biti od 24-60 mj. Otkupna vrijednost predstavlja kunsku protuvrijednost iznosa od 100 EUR plativo prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja. Mjesečni leasing obrok se izražava u EUR i plaća u HRK, prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja.

Uvjeti financiranja vrijede do 31.12.2020.

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne mora odgovarati vozilu iz ponude.