POSEBNA PONUDA PEUGEOT PARTNER FURGON

PEUGEOT PARTNER FURGON

Partner 13.10.2020

Svaki poslovni sektor ima svoje posebne potrebe. Kako bi zadovoljili specifične potrebe kupaca - od samostalnih trgovaca do upravitelja voznih parkova - potpuno novi Peugeot Partner dolazi u nekoliko verzija koje su prilagođene vašim zahtjevima.

Kupcima poklanjamo 4 godine jamstva, koje uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3. i 4. godinu ili 120000 km i paket zimskih guma.

Paket ZIMSKE GUME, obuhvaća četiri zimske gume prema specifikaciji uvoznika.

Informativni izračun rate temelji se na konkretnom primjeru osnovnog modela vozila, što znači da se za ostala vozila iz grupe podmodela izračuni rade individualno i da konačni iznosi rate mogu odstupati od navedenog.

Uvjeti financiranja vozila putem financijskog leasinga „Peugeot financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.) ugovaraju se u valuti EUR, te plaćaju kako je dolje navedeno. Godišnja fiksna kamatna stopa za financiranje u EUR iznosi 2,50%, a jednokratni trošak obrade ugovora iznosi 1,50% od kupoprodajne cijene vozila. Učešće iznosi 35% od kupoprodajne cijene vozila. EKS zavisno o ročnosti može iznositi od 4,74% za trajanje ugovora od 24 mjeseca do 3,46% za ročnost od 60 mjeseci (u gore navedeni izračun EKS-a nisu uračunati troškovi kasko osiguranja, te će konačni EKS biti uvećan za troškove istih). Trajanje ugovora o leasingu može biti od 24-60 mj. Otkupna vrijednost predstavlja kunsku protuvrijednost iznosa od 100 EUR plativo prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja. Mjesečni leasing obrok se izražava u EUR i plaća u HRK, prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja.

Uvjeti financiranja vrijede do 31.12.2020.

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne mora odgovarati vozilu iz ponude.