POSEBNA PONUDA PEUGEOT PARTNER FURGON

PEUGEOT PARTNER FURGON

LKV

Svaki poslovni sektor ima svoje posebne potrebe. Kako bi zadovoljili specifične potrebe kupaca - od samostalnih trgovaca do upravitelja voznih parkova - potpuno novi Peugeot Partner dolazi u nekoliko verzija koje su prilagođene vašim zahtjevima.

Kupcima poklanjamo 4 godine jamstva, koje uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3. i 4. godinu ili 120000 km.

Informativni izračun rate temelji se na konkretnom primjeru osnovnog modela vozila, što znači da se za ostala vozila iz grupe podmodela izračuni rade individualno i da konačni iznosi rate mogu odstupati od navedenog.

Uvjeti financiranja vozila putem financijskog leasinga „Peugeot financiranje“ (u suradnji s OTP Leasing-om d.d.) ugovaraju se u valuti EUR, te plaćaju kako je dolje navedeno. Godišnja fiksna kamatna stopa za financiranje u EUR iznosi 2,50%, a jednokratni trošak obrade ugovora iznosi 1,50% od kupoprodajne cijene vozila. Učešće iznosi 35% od kupoprodajne cijene vozila. EKS zavisno o ročnosti može iznositi od 4,74% za trajanje ugovora od 24 mjeseca do 3,46% za ročnost od 60 mjeseci (u gore navedeni izračun EKS-a nisu uračunati troškovi kasko osiguranja, te će konačni EKS biti uvećan za troškove istih). Trajanje ugovora o leasingu može biti od 24-60 mj. Otkupna vrijednost predstavlja kunsku protuvrijednost iznosa od 100 EUR plativo prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja. Mjesečni leasing obrok se izražava u EUR i plaća u HRK, prema prodajnom tečaju za devize OTP Banke d.d. na dan plaćanja.

Uvjeti financiranja vrijede do 31.12.2020.

Fotografija je ilustrativnog karaktera i ne mora odgovarati vozilu iz ponude.