DODATNA OPREMA

PEUGEOT NOSAČI I KROVNE KUTIJE

Nosači i krovne kutije

DODATNA OPREMA

Transportna rješenja, sigurnost, zaštita i stil - Peugeot je razvio posebno za Vas cijeli raspon zimske dodatne opreme prilagođen Vašim potrebama i željama. Izabrati Peugeot dodatnu opremu  znači izabrati kvalitetu. Posebno osmišljena za Vaš Peugeot, ova je dodatna oprema do najsitnije pojedinosti prilagođena dizajnu i tehnologiji Vašeg vozila te tako jamči visoku razinu kvalitete i performansi. Imajte povjerenja u Peugeot pri personalizaciji Vašeg vozila u skladu s Vašim potrebama.

 

KROVNI NOSAČI

Povećavaju kapacitet utovara i olakšavaju prijevoz velikih predmeta. Poprečni nosači su svestrani, omogućavaju ugradnju različitih pribora za nošenje: krovne kutije, nosači bicikla, nosači skija, kajak... Savršeno prilagođeni veličini i stilu svakog vozila, osmišljeni su tako da ne dovode do ogrebotina na karoseriji i opremljeni su protuprovalnim sustavom. Postavljanje i rastavljanje jednostavni su i brzi. Poprečne krovne šipke pričvršćene su na uzdužne krovne šipke ili su samostalne, ovisno o tome dali je  Vaše vozilo opremljeno uzdužnim krovnim nosačima.

 

KROVNE KUTIJE

Kovčezi, torbe, sve vrste opreme… Krovne kutije omogućavaju Vam da na svako putovanje ponesete

sa sobom sve što želite. Zahvaljujući modernom dizajnu skladno se uklapaju u dizajn vozila. Izrađene od čvrstog materijala, zaključavaju se sigurnosnom bravom i otvaraju lako zahvaljujući bočnim amortizerima. Jednostavne za postavljanje, korištenje i spremanje, jamče zadovoljstvo svim ljubiteljima putovanja. Njihov aerodinamični profil ograničava potrošnju goriva. Putujte kamo god želite u najboljim mogućim uvjetima...

 

NOSAČI SKIJA

Ovi nosači skija razvijeni su kako bi osigurali optimalnu sigurnost prijevoza za 4 ili 6 pari. Izrađeni od aluminija, jednostavni za postavljanje i rukovanje, opremljeni su protuprovalnim ključem. Nema rizika od oštećenja za Vaše vozilo jer nisu u kontaktu s karoserijom.