PEUGEOT AKCIJA - SET RAZVODA

30% POPUSTA NA SET RAZVODA

Peugeot_servis

SET RAZVODA

  • Sastavni dijelovi seta razvoda trpe neprekidno opterećenje od strane motora i prirodno je da se s povećanjem broja prijeđenih kilometara troše.
  • Klimatski uvjeti također mogu utjecati na prijevremenu istrošenost.
  • Curenje pumpe vode i istjecanje rashladne tekućine mogu značajno smanjiti životni vijek remena razvoda.

PREPORUKE PEUGEOT ODRŽAVANJA

Kako bi se zaštitio motor, set razvoda se obvezno mora mijenjati u skladu s preporukama iz vaše knjižice o održavanju vozila.

PEUGEOT VAS SAVJETUJE

Kada mijenjate set razvoda zamijenite i pumpu vode. Njihova istovremena zamjena doprinosi produljenju životnog vijeka cijelog seta razvoda i na taj način se izbjegavaju dodatni zahvati. Pogotovo jer blizina ta dva dijela  omogućava samo jedno rastavljanje i skidanje i time se smanjuju troškovi zahvata.

Do 31.3.2023. članovi programa vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK dobivaju 30% popusta na originalne ili eurorepar setove razvoda kao i njihove sastavne dijelove. Učlanite se kod vašeg ovlaštenog servisa i odmah iskoristite ponudu.

KLUB VJERNOSTI PEUGEOT ZAUVIJEK

PREDNOSTI

PEUGEOT ZAUVIJEK je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima Vam omogućava povoljnije održavanje Vašeg Peugeota u mreži ovlaštenih servisa. S članstvom u klubu osiguravate da Vaš Peugeot uvijek ostane Peugeot.

Članovima kluba osiguravamo:

  • povoljnje redovno održavanje vozila s popustima do 30%

  • poseban popust -30% na najskuplji dio prve ugradnje

  • redovito obavještavanje o svim ponudama mreže Peugeot ovlaštenih servisa te dodatnih 5% popusta na sve prodajne akcije

  • pomoć na cesti u trajanju od jedne godine koja uključuje i vuču do ovlaštenog servisa u slučaju kvara ili nezgode.

Cijena jednogodišnjeg članstva iznosi 19.78€ / (149 kn s PDV-om). Ako ste član kluba, u slučaju nezgode, kvara na cesti, zatajenja akumulatora, gubitka ključeva, točenja pogrešnog goriva ili ako želite samo dodatne informacije o programu ili informacije o prodajnim akcijama, nazovite broj 01 66 11 877.