Peugeot jesenska akcija

Peugeot jesenska akcija

SET SPOJKE

Mjenjač pokazuje otpor u trenutku promjene brzine, motor proizvodi abnormalnu buku koja nestaje pritiskom na papučicu spojke, vozilo se trese ili udara prilikom pokretanja ili pomicanja?

Ovi simptomi upozoravaju da je vrijeme promijeniti spojku da biste izbjegli propadanje vašeg mjenjača, što će brzo dovesti do poteškoća pri prolazu brzine, ubrzanja, kočenja ili čak potpune imobilizacije vozila

PEUGEOT Vam nudi set spojke prve ugradnje kako bi Vaše vozilo bilo kao novo, a za vozila iznad tri godine starosti možete koristiti Eurorepar set spojke.

 

DVOSTRUKI PRIGUŠNI ZAMAŠNJAK MOTORA

Vrlo je robustan, osigurava zaštitu mjenjača i nudi ugodan osjećaj u vožnji. Nakon desetak godina ovaj potrošnji dio je ipak potrebno zamijeniti.

U tom slučaju, možete odabrati između zamašnjaka prve ugradnje (originalni dio) i obnovljeni dio gdje su potrošni dijelovi (opruge, ležaji, klizni ležaji...) promijenjeni 100%.

Gotov proizvod prošao je iste testove kao originalni dio: testovi termičkih udara, testovi rezonancije, testovi momenta, testovi dinamičkih karakteristika, testovi frekvencije i amplitude vertikalnog pomaka. Na kraju, njegov vijek trajanja odgovara vijeku originalnog dijela.

 

FILTAR ČESTICA – JEDINSTVEN SUSTAV

 

Sustav filtra čestica je visoke tehnologije koji se sastoji od posebnih materijala i u potpunosti je elektronički upravljan proizvod.

Radi tako da pronalazi i sprema u filtar štetne čestice koje nisu izgorjele, zatim ih redovito eliminira sagorijevanjem za vrijeme regeneracijske faze. Plinovi proizašli iz motora kontinuirano su filtrirani.

 Povremeno (svakih 400 do 1000 km s obzirom na uvjete vožnje), temperatura filtra je jako povišena, blizu 600°C. To je trenutak izgaranja čestica i regeneracije (čišćenja) filtra. Regeneraciji treba 2 do 3 minute i intervenira na neprimjetan način za vozača i bez utjecaja na vozna svojstva. Bez ovog sagorijevanja čestice bi se nagomilale i filtar bi se začepio, što može dovesti do lošeg funkcioniranja, a i prestanka rada motora.

 Filtar čestica je bitan dio vašeg vozila potpuno integriran u ispušni sustav.

  • eliminira čestice i crni dim koji proizvodi Diesel motor.
  • od HDi motora čini Diesel motor najčišći u svojoj generacijiari.
  • doveo je emisiju čestica do nemjerljive razine.

 

Pojmovi:

Dio prve ugradnje= Originalni rezervni dio kakav je ugrađen u Vašem vozilu u trenutku proizvodnje. Koristeći originalni dio osigurate da je Vaš auto kao novi: Zadržat ćete kvalitetu i udobnost, upravljivost, držanje ceste i sigurnost. Doprinijet ćete dugovječnosti Vašeg vozila.

 

Eurorepar= Za vozila iznad tri godine starosti, PEUGEOT je razvio gamu Eurorepar. Odgovara strogim kriterijima Marke a dizajnirani posebno za Vaš auto.

 

Obnovljeni dio= PEUGEOT prikuplja zamijenjeni originalni dio i posebna tvornica ga obnavlja. Svi potrošnji dijelovi su zamijenjeni, a obnovljeni dio prođe iste testove kao i originalni dio. Koristeći obnovljene dijelove pomažete u očuvanju okoliša jer taj proces bitno smanjuje količinu otpada i potrošene energije.

Zbog iznimno strogi kriterije i provedeni kontroli, PEUGEOT pruži isto jamstvo bez obzira jesu li originalni, Eurorepar ili obnovljeni dijelovi.

Akcija vrijedi do 31.10.2019.