POSEBNA PONUDA LJETO

Ljetna prodajna akcija u mreži ovlaštenih servisa Peugeot

POST PRODAJA LJETO 062018

Vrijeme je ljetnih odmora te je potrebno svoje vozilo kvalitetno pripremiti. Preporuča se provjera a po potrebi promjena motornog ulja i filtra, filtra zraka, peludi. Kako bi jamčili optimalne performanse vašeg motora i zadovoljili kriterije novih tehnologija razvijenih od strane Peugeot, vaša knjižica o održavanju vas upućuje koje vam točno ulje najbolje odgovara te kad ga je potrebno zamijeniti. Poštujte tu uputu jer ona je zalog dugovječnosti vašeg vozila.

Zbog vaše sigurnosti i sigurnosti putnika provjerite stanje guma te ih po potrebi zamijenite a isto se odnosi i na kočnički sustav.

Također zbog veliki vrućina potrebno pravilno funkcioniranje sustava za hlađenje motora, razinu tekućine za hlađenje motora. Zbog vaše udobnosti provjerite rad i pravilno funkcioniranje klima uređaja.

Nemojte zaboraviti na metlice brisača te dolijati tekućinu za pranje stakla.

Ukoliko ste član kluba vjernosti za vas nema problema, u mreži ovlaštenih servisa Peugeot ostvarujete pravo na popust na dijelove održavanja ovisno od starosti vašeg vozila ali u razdoblju od 4.lipnja do 4. kolovoza na sve filtre ostvarujete ogroman popust od čak 40%.

 No, ako niste član kluba vjernosti nudimo vam, ukoliko napravite zamjenu ulja i filtra ulja , zraka, peludi i goriva, besplatno učlanjenje u klub vjernosti Peugeot Zauvijek. Cijena učlanjenja je 149 kn.

Članstvom u klubu vjernosti ostvarujete pravo na:

  • Popuste na dijelove održavanja vozila sukladno godinama starosti vozila

  • Uslugu pomoći na cesti

  • 30% popusta na najskuplji originalni rezervni dio iz ponude Grupe PSA jednom godišnje

  • Dodatnih 5% popusta na sve akcijske popuste

Detaljnije informacije pronađite na letku.

DODATNA OPREMA

U razdoblju od od 4.lipnja do 4. kolovoza nudimo vam i atraktivan popust od 15% na

  • Krovne nosače

  • Nosače bicikla

  • Krovne kutije

Proizvedena u skladu s najstrožim tehničkim zahtjevima grupe PSA ova se oprema savršeno uklapa u linije vašeg vozila a istovremeno omogućava da prevezete veliku količinu stvari ne umanjujući udobnost vaših suputnika.