POSEBNA PONUDA PEUGEOT 508 SW

PEUGEOT 508 SW

508 sw

Odvezite PEUGEOT 508 SW uz:

  • Besplatnu registraciju
  • 5 godina jamstva
  • Poklon članstvo - klub vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK
  • 2.298 kn/mj.*

*BESPLATNA REGISTRACIJA vozila uz kupnju Peugeot police obaveznog osiguranja (u suradnji s Generali osiguranje d.d.) sadrži besplatnu prvu registraciju, obavljanje identifikacije novog vozila, postupak registracije u informacijskom sustavu, plaćanje propisanih davanja, ishođenje i ovjeravanje prometne dozvole te registarskih pločica.
5 GODINA JAMSTVA, uključuje 2 godine tvorničkog jamstva i produljeno jamstvo za 3., 4., i 5., godinu ili 100000 km.
Sve fizičke osobe pri kupnji vozila Peugeot na poklon dobivaju članstvo u klubu vjernosti PEUGEOT ZAUVIJEK, koji je namijenjen vlasnicima vozila marke PEUGEOT svih godišta i nudi niz pogodnosti s kojima omogućava povoljnije održavanje u mreži ovlaštenih servisa.
Financiranje putem financijskog leasinga u EUR u suradnji s OTP Leasingom d.d. Trajanje leasing ugovora iznosi 84 mjeseca, sa fiksnom kamatnom stopom u EUR od 5,25%, bez troška obrade, a uz 32,5% učešća.Iznos mjesečnog leasing obrok je fiksan za cijelo vrijeme trajanja leasinga, a izražen je kao kunska protuvrijednost EUR-a, dok je kalkulacija napravljena prema srednjem tečaju HNB-a na dan 12.07.2022.g., uz uvećani posljednji leasing obrok, temeljem kojeg primatelj stječe pravo vlasništva u visini od 12% nabavne vrijednosti objekta leasinga. Navedeni iznosi su informativnog karaktera i podložni su promjeni u slučaju promjene srednjeg tečaj HNB-a. Fotografija automobila je simbolična. Ponuda je ograničena i traje do 30.09.2021. Za više informacija obratite se najbližem Peugeot distributeru.