Novi 208

Potpuno novi gradski automobil PEUGEOT 208 utjelovljuje budućnost vožnje svojim prepoznatljivim sportskim linijama i novim PEUGEOT 3D i-Cockpit®.

NEODOLJIV DIZAJN

/image/81/0/peugeot-208-1902hm004.561810.jpg

SPORTSKI DIZAJN

Otkrijte  osobnost NOVOG PEUGEOT 208 - malog gradskog automobila. Niska figura, dugi poklopac motora i snažne linije ukazuju na sportski  duh, a svijetle i izvorne boje  karoserije dodatno pojačavaju njegovu neodoljivost! Njegov karakter dodatno je naglašen krovom Black Diamond *, sjajnim crnim blatobranima, sjajnim prozorskim okvirom * i aluminijskim naplatcima s umetcima *.

*Ovisno o verziji

/image/82/0/all-new-208-yellow-lights.561820.jpg

HRABAR  I ODVAŽAN

Na prednjoj strani novog PEUGEOT 208 nalazi se velika kromirana rešetka sa zanimljivim LED svjetlima, koja se spuštaju duboko niz branik.

Karakterističan i odvažan dizajn stražnjeg dijela dodatno je poboljšan potpunim LED stražnjim svjetlima s efektom pandža.

ISKUSTVO VOŽNJE

PEUGEOT 3D i-Cockpit®

Obogatite svoje putovanje novim PEUGEOT 3D i-Cockpit® uređajem. Njegov intuitivan položaj za vožnju, kompaktan upravljač, 10-inčni HD* zaslon u boji osjetljiv na dodir i konfigurabilan 3D digitalni head-up zaslon* pružaju iznimno iskustvo vožnje. Možete i presonalizirati vaše unutarnje okruženje s izborom 8 RGB LED boja.*

*Ovisno o verziji

/image/81/1/peugeot-p21-lifestlye-2-4331.561811.jpg

DIGITALNO VOZILO U DIGITALNOM SVIJETU

NOVI PEUGEOT 208 je opremljen pametnim tehnologijama kao što su TomTom® Traffic, Mirror Screen® povezivost i bežično punjenje. Također se može pohvaliti PEUGEOT Open & Go  ulazom bez ključa, što znači da se potpuno NOVI PEUGEOT 208 može otvoriti bez uzimanja ključa iz torbe ili džepa - jednostavno primite ručku i vozilo će se otključati. Ako zaboravite zaključati vozilo na odlasku, sustav će se automatski zaključati i potvrditi zvučnim signalom.

Ostanite povezani s NOVIM PEUGEOT e-208 putem aplikacije MyPeugeot: pružanje informacija o napunjenosti baterije, broju prijeđenih kilometara, preostalom vremenu punjenja itd.

/image/81/7/all-new-208-cruise-control.561817.jpg

INTELIGENTNA VOŽNJA

Potpuno NOVI PEUGEOT  208  nudi najnovija inteligentna rješenja za vožnju i sigurnost, uključujući Drive Assist s ugrađenim sustavom za pomoć pri vožnji i upozorenjem o napuštanju trake

Park Assist * također nudi potpuno automatiziranu pomoć pri parkiranju, funkcije upravljanja, ubrzanja i kočenja za  bočno parkiranje.

*Ovisno o izvedbi

SNAGA MOTORA

/image/81/9/all-new-208-blue-2.561819.jpg

NOVA MODULARNA I UČINKOVITA PLATFORMA

Potpuno NOVI PEUGEOT 208 koristi se novom modularnom i multi-energetskom CMP / eCMP platformom, pružajući vam slobodu izbora između benzinskog PureTech, dizelskog BlueHDi ili električnog motora. Iskusite doživljaj euforije vožnje kroz odlično držanje ceste; optimiziran unutarnji prostor i kapacitet prtljažnika; izvanredna upravljivost; futuristički ambijent i unutarnja udobnost s unaprijed programiranom funkcijom grijanja i punjenja * (dostupno preko zaslona osjetljivog na dodir ili preko aplikacije MyPeugeot).

*Dostupno samo na novom Peugeot e-208

novi 208

PureTech ili BlueHDi

Zahvaljujući učinkovitosti svojih PureTech benzinskih ili BlueHDi dizel motora i 8-brzinskog automatskog mjenjača EAT8,  NOVI PEUGEOT 208 nudi kombinaciju snage s kontroliranim emisijama CO2, zajedno sa Start & Stop funkcijom.

/image/81/2/peugeot-208-1902hm102.561812.jpg

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Kada sjednete u potpuno NOVI PEUGEOT e-208, uronite u stimulativno električno iskustvo vožnje. Njegova trenutna učinkovitost (136 KS i okretni moment od 260 Nm) dopunjena je s tri načina vožnje: Sport, Normal i Eco.

S dometom od 211 milja (340 km)  predstavlja sigurnu vožnju na svakom putovanju. Za dulja putovanja može se brzo napuniti iz namjenskog javnog terminala za 80% u roku 30 minuta, dok potpuno punjenje iz Wall Boxa traje oko 8 sati.


GALERIJA FOTOGRAFIJA

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 u skladu su s homologacijom WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. rujna 2018. sva nova vozila homologirana su prema svjetskom WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Proceduri), što je novi, realističniji postupak ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisije CO2. WLTP potpuno zamjenjuje novi europski ciklus (NEDC), što je bio ranije korišteni testni postupak. Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene pod WLTP u mnogo su slučajeva veće u usporedbi s onima izmjerenim u NEDC. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se razlikovati ovisno o određenoj opremi, opcijama i dimenziji guma. Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Peugeot distributera.