Rifter

/image/22/7/new-rifter-lp-banner.451227.jpg
/image/22/7/new-rifter-lp-banner.451227.jpg

PEUGEOT RIFTER

NA PRVI POGLED

NOVI PEUGEOT RIFTER

Otkrijte novi PEUGEOT RIFTER: jednovolumen prepoznatljivog dizajna, spreman za akciju. Zatražite probnu vožnju ili konfigurirajte svoj automobil na internetu.

PROFINJEN, POSVE NOVI OBLIK

/image/22/1/peugeot-rifter-city-and-outdoor-style.451221.jpg

DIZAJN KOJI PRISTAJE GRADU I PRIRODNIM PROSTRANSTVIMA

Bez kompromisa kad je riječ o dizajnu. Novi PEUGEOT Rifter jednovolumen profinjen je, robustan, okretan i snažan, pravi sinonim za svestranost. Zbog kratkog, a visokog poklopca motora i većeg razmaka od tla uvelike nalikuje terenskim* vozilima. Integriran svjetlosni potpis i vertikalna rešetka dodatno naglašavaju njegov uravnotežen, kompaktan i dinamičan oblik.

/image/22/2/peugeot-rifter-mpv-style.451222.jpg

PREPOZNATLJIV PEUGEOT DIZAJN

Bogato naslijeđe istaknuto s ponosom. Prednji kraj dijeli obilježja najnovijih modela PEUGEOT i njihova karakteristična stražnja svjetla pa je novi PEUGEOT Rifter svakako novi simbol Marke. Ovaj je jednovolumen dostupan i u inačici GT Line, koja nudi još moderniji spoj stila i profinjenosti.

SPREMAN ZA SVE

peugeot-icockpit

PEUGEOT i-COCKPIT® POZIVA NA VOŽNJU

Uz PEUGEOT i-Cockpit® otkrijte okretnije i intuitivnije iskustvo vožnje zahvaljujući kompaktnom upravljaču, head-up zaslonu i velikom 8" dodirnom zaslonu*. Zadržite kontrolu na cesti s pomoću odlične preglednosti i sustava Advanced Grip Control** koji poboljšava prianjanje.

/image/23/3/peugeot-rifter-stop-start.451233.jpg

MOTORI KOJI VAM PRUŽAJU JOŠ VIŠE SLOBODE

Otkrijte jedno od najugodnijih iskustava vožnje. Zahvaljujući inovativnim dizelskim i benzinskim motorima i novom automatskom mjenjaču s 8 stupnjeva prijenosa EAT8, novi jednovolumen PEUGEOT Rifter ostvaruje vrhunske performanse u kombinaciji s manjom potrošnjom goriva u stvarnim uvjetima vožnje.

INTELIGENCIJA U SLUŽBI JEDNOSTAVNOSTI

PAMETNA PRILAGODLJIVOST ZA VIŠE PROSTORA I TERETA

Jednovolumen koji se prilagođava svim vašim potrebama. Stražnje staklo koje se može otvoriti, pet ili sedam sjedala, tri stražnja sjedala s pojedinačnim preklapanjem* i funkcijom Magic Flat**, obujam prtljažnika od 775*** do 3500***** litara*****, Zénith® krov s brojnim prostorima za odlaganje: zahvaljujući svojoj pametnoj prilagodljivosti, novom PEUGEOT Rifteru nikad ne ponestane prostora, a napunit ćete ga brzo i učinkovito.

* Serijski, uz doplatu ili nedostupno, ovisno o inačici

** Dostupno u prvoj polovini 2019.

*** Do pokrova

**** Do krova, s preklopljenim sjedalima

***** U serijskoj inačici s pet sjedala te 1050 do 4000 litara u produženoj inačici s pet sjedala

/image/22/8/peugeot-rifter-navigation.451228.jpg

SLOBODA I JEDNOSTAVNOST VOŽNJE

Inovacija u srcu putničkog prostora. Novi PEUGEOT Rifter povezaniji je no ikad zahvaljujući povezanoj 3D navigaciji, funkciji Mirror Screen*, uslugama PEUGEOT Connect i bežičnom indukcijskom punjenju pametnih telefona, dok sigurniju vožnju jamče najnapredniji sustavi za pomoć u vožnji.

#BEFORE9AM

KOJA JE PROSJEČNA POTROŠNJA* VAŠEG PEUGEOT RIFTERA?

Kako bi bolje informirala svoje kupce, Grupa PSA objavljuje neovisne, certificirane izračune stvarne potrošnje goriva.

* Procjena prosječne potrošnje goriva na temelju stvarne uporabe vozila, podaci dobiveni iz ispitnog protokola ili izračuni nastali s pomoću tih podataka. Ova procjena služi samo informativno i može se razlikovati ovisno o stvarnim uvjetima uporabe. Treba je razlikovati od homologacije u EU-u (gdje je riječ o službenim vrijednostima) i ovisi o ispitnim pretpostavkama i uvjetima. Stoga nema opće vrijednosti. Ispitni protokol dostupan je na internetskim stranicama Grupe PSA:  www.groupe-psa.com.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 u skladu su s homologacijom WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. rujna 2018. sva nova vozila homologirana su prema svjetskom WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Proceduri), što je novi, realističniji postupak ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisije CO2. WLTP potpuno zamjenjuje novi europski ciklus (NEDC), što je bio ranije korišteni testni postupak. Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene pod WLTP u mnogo su slučajeva veće u usporedbi s onima izmjerenim u NEDC. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se razlikovati ovisno o određenoj opremi, opcijama i dimenziji guma. Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Peugeot distributera.