TRAVELLER

Traveller

Elegantan i moderan, Peugeot Traveller nova je referenca za putovanja u business klasi.

OTKRIJTE TRAVELLER

BEZBRIŽNA I POVEZANA PUTOVANJA

/image/60/1/traveller_bus_480x260_2.33601.jpg

Opremljen head-up displejomi i brojnim sustavima pomoći u vožnjii, PEUGEOT Traveller uvodi novu generaciju 3D navigaciju povezanom s internetomis kojom se može upravljati glasovnim prepoznavanjem ili 7'' tabletom na dodiri, i koja nudi informacije o prometu u stvarnom vremenu iz TOMTOM Traffic-ai.

UDOBNOST PUTNIKA

/image/60/2/traveller_bus_450x310.33602.jpg
/image/60/3/traveller_bus_450x310_2.33603.jpg

Prostor u kabini u Peugeot Traveller  posvećen je udobnosti putnika zahvaljujući brojnim konfiguracijama sjedala od 6 do 9 mjesta*ii VIP salon konfiguracija (4 ili 5 sjedala okrenuta jedno prema drugom)i. Brojna oprema obogaćuje unutarnji prostor te pridonosi ugodnom osjećaju za putnike. Uživajte u trozonskom klima uređajem s funkcijom blago puhanje i te ostakljenim krovom sa zasebnim zaslonima za sunce i ambijentalno osvjetljenjei.

 

*Za motorna vozila s devet sjedala iznos posebnog poreza umanjuje se za 75%, a za motorna vozila s osam sjedala iznos posebnog poreza umanjuje se za 50%.

MODERNI I UČINKOVITI MOTORI

/image/60/4/traveller_bus_633x400.33604.jpg

Peugeot Traveller, izrađen na osnovi modularne platforme EMP2, jamči visoku razinu udobnosti, kvalitete i učinkovitosti. Ta nova platforma omogućuje velikodušnu prostranost i udobnost u vožnji dostojne stručnosti marke PEUGEOT.

Dizelski motori BlueHDi snage od 100 do 180 KS i automatski mjenjač EAT8 jamče dobar osjećaj u vožnji te potrošnju i emisiju CO2 među najnižom u segmentu.

 

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 u skladu su s homologacijom WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. rujna 2018. sva nova vozila homologirana su prema svjetskom WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Proceduri), što je novi, realističniji postupak ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisije CO2. WLTP potpuno zamjenjuje novi europski ciklus (NEDC), što je bio ranije korišteni testni postupak. Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene pod WLTP u mnogo su slučajeva veće u usporedbi s onima izmjerenim u NEDC. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se razlikovati ovisno o određenoj opremi, opcijama i dimenziji guma. Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Peugeot distributera.

PRONAĐITE PRODAJNO MJESTO

Problem pri učitavanju stranice, molimo pokušajte kasnije. Ukoliko se problem nastavi molimo kontaktirajte nas.