VRSTA VOZILA

PEUGEOT VOZILA

Peugeot vam nudi širok izbor vozila koje udovoljavaju vašim željama i potrebama. Bez obzira trebate li vozlo za privatnu ili poslovnu uporabu u našem širokom izboru vozila, bez obzira radi li se o putničkim limuzinama, sportskim kompaktima, SUV ili lakim gospodarskim vozilima, naći će te vozilo kakvo želite.

Upoznajte se s cjelokupnom ponudom vozila Peugeot.

Novi 208

Gradski kompakti

Bez obzira tražite li vozilo za svakodnevni odlazak na posao, slobodno vrijeme,ili se jednostavno želite naći s prijateljima u gradu, naša vam vozila omogućuju jednostavnu i ugodnu vožnju gradskim ulicama.

308

Obiteljska vozila

U Peugeotu vjerujemo da praktičnost ne mora ići na uštrb iznimnog vozačkog iskustva. Naša tehnologija i dizajn nude udobnost i praktičnost prostrane unutrašnjosti uz moderan dizajn.

Peugeot osobna vozila

SUV vozila

Elegantna i odvažna, SUV vozila marke Peugeot krasu izniman stil i kvaliteta koja se osjeti već prvim dodirom. Prostrana i kompaktna, robusna i luksuzna, zabavna i učinkovita, ujedinjujući najbitnije kvalitete, SUV Peugeot nudi slobodu i užitak u vožnji.

novi 508

Limuzine

Limuzine marke PEUGEOT nude vam udobnost i stil u vašoj svakodnevnici. Bez obzira trebate li vozilo za obitelj ili poslovnu limuzinu koja oslikava vaš stil, naši modeli 508 i 508 SW nude vam praktičnost uz dašak luksuza.

508sw - hibrid

Hibridna vozila

Bilo da se radi o limuzini, osobnom vozilu ili SUV-u, naš asortiman hibridnih vozila zadovoljava sve vaše potrebe, kombinirajući inovativni dizajn, ekološke performanse i napredne tehnologije.

gama

Komercijalna vozila

U Peugeotu znamo da vozila za profesionalce moraju biti prvenstveno pouzdana i efikasna. No isto tako važno je i da svojim karakteristikama odgovaraju potrebama svakodnevnog posla. Stoga je naša ponuda lakih komercijalnih vozila iznimno široka i nadasve prilagodljiva.

Električna vozila

Peugeot e-208

Potpuno električna vozila PEUGEOT ujedinjuju inovativan dizajn, iznimne ekološke performanse i najnapredniju tehnologiju. 

Otkrijte sve prednosti 100 % električnih vozila PEUGEOT: ekonomična, jednostavna za upravljanje i ekološki osviještena.