VRSTA VOZILA

PEUGEOT VOZILA

peugeot gama 052018

Peugeot vam nudi širok izbor vozila koje uvodovljavaju vašim željama i potrebama. Bez obzira trebate li vozlo za privatnu ili poslovnu uporabu u našem širokom izboru vozila, bez obzira radi li se o putničkim limuzinama, sportskim kompaktima, SUV ili lakim gospodarskim vozilima, naći će te vozilo kakvo želite.

Upoznajte se s cjelokupnom ponudom vozila Peugeot.

/image/79/4/peugeot-208-icegrey-1502pc003-72dpi.7794.jpg

Gradski kompakti

Bez obzira tražite li vozilo za svakodnevni odlazak na posao, slobodno vrijeme,ili se jednostavno želite naći s prijateljima u gradu, naša vam vozila omogućuju jednostavnu i ugodnu vožnju gradskim ulicama.

/image/43/2/peugeot-308sw-2014-033-fr.8432.png

Obiteljska vozila

U Peugeotu vjerujemo da praktičnost ne mora ići na uštrb iznimnog vozačkog iskustva. Naša tehnologija i dizajn nude udobnost i praktičnost prostrane unutrašnjosti uz moderan dizajn.

gama

SUV vozila

Elegantna i odvažna, SUV vozila marke Peugeot krasu izniman stil i kvaliteta koja se osjeti već prvim dodirom. Prostrana i kompaktna, robusna i luksuzna, zabavna i učinkovita, ujedinjujući najbitnije kvalitete, SUV Peugeot nudi slobodu i užitak u vožnji.

novi 508

Limuzine

Limuzine marke PEUGEOT nude vam udobnost i stil u vašoj svakodnevnici. Bez obzira trebate li vozilo za obitelj ili poslovnu limuzinu koja oslikava vaš stil, naši modeli 508 i 508 SW nude vam praktičnost uz dašak luksuza.

gama

Sportski automobili

Ujedinjujući sportski stil i visoke performanse, Peugeot ponuda sportskih automobila donosi uzbuđenja na svakom kilometru. Izazivajući pažnju svojim uglađenim linijama, finim detaljima i naglašeno sportskim naplatcima, oni svoj stil potvrđuju i svojim performansama.

gama

Komercijalna vozila

U Peugeotu znamo da vozila za profesionalce moraju biti prvenstveno pouzdana i efikasna. No isto tako važno je i da svojim karakteristikama odgovaraju potrebama svakodnevnog posla. Stoga je naša ponuda lakih komercijalnih vozila iznimno široka i nadasve prilagodljiva.