PRESKOČI NA SADRŽAJ
Rezervni dijelovi

PEUGEOT REZERVNI DIJELOVI

Ovisno o vašim potrebama, PEUGEOT servis nudi širok izbor rezervnih dijelova.
 

Otkrijte ponudu PEUGEOT rezervnih dijelova prikladnih za sve: originalni dijelovi ili Eurorepar dijelovi

Zašto odabrati PEUGEOT originalne dijelove - MOPAR?

Samo oni koji su dizajnirali vaš Peugeot mogu napraviti najbolje dijelove

Optimalne performanse

 

PEUGEOT originalni dijelovi (MOPAR) dizajnirani su istovremeno s vašim vozilom. Nitko ne razumije bolje sve značajke i dizajn vašeg PEUGEOT vozila od nas. Cjelokupni asortiman dijelova kvlitetno je ispitan i izrađen od najkvalitetnijih materijala koji su dosljedni dizajnu za maksimalnu izdržljivost i sigurnost, a istovremeno osigurava da vaše vozilo ostane udobno i tijekom vremena.

 

Vrhunska inovacija, znanje, iskustvo i dostupnost
 

Istovremeno se dizajniraju PEUGEOT originalni dijelovi kao i vozila PEUGEOT. Ti su dijelovi stoga potpuno integrirani i tehnološki napredni kao i svako vozilo, što podrazumijeva trenutnu dostupnost dijelova čim svakp PEUGEOT vozilo krene s proizvodnjom.

 

Savršeno prilagođeni

 

Samo originalni PEUGEOT dijelovi  savršeno odgovaraju dizajnu i specifikacijama svakog PEUGEOT vozila. To znači da možete računati na jednostavnu zamjenu sa savršeno pristajajućim dijelovima.

Proizvedeni u skladu sa standardima proizvođača i istim specifikacijama kao dijelovi koji se ugrađuju u nova vozila. Dostupni su u PEUGEOT mreži, u cijelom svijetu i najmanje 10 godina nakon puštanja posljednjeg vozila u proizvodnju.

EUROREPAR DIJELOVI

Savršen odnos kvalitete, cijene i performansi

Budući da vaše vozilo stari, uvijek tražite pravu ravnotežu između cijene i performansi za njegovo održavanje.  PEUGEOT stručnjaci preporučuju Eurorepar asortiman dijelova, 25% jeftiniji od originalnih dijelova.
 

Uz izbor Eurorepar dijelova, dolazi:
 

  • Kvalitetna usluga
  • Garancija na dijelove 2 godine