PRESKOČI NA SADRŽAJ
Peugeot i-Cockpit®

PEUGEOT i-Cockpit®

PEUGEOT i-Cockpit® Inovativan dizajn

Vožnja PEUGEOT vozila uvijek je bila uzbudljiva. Kada je riječ o dizajnu i voznim osobinama, znanje i iskustvo marke dobro je utemeljeno. Osjećaj vožnje je pun energije i ugodan. Da bismo otišli još dalje u ovoj osnovnoj potrazi za užitkom i vozačkim položajem za najbolje iskustvo vožnje, kreiran je PEUGEOT i-Cockpit®.

ELEMENTI

KOMPAKTNI UPRAVLJAČ
Kompaktan upravljač, olakšava i povećava osjećaj vožnje. S njim vožnja postaje igra. Budući da su ruke manje otvorene, amplitude pokreta tijekom vožnje su smanjene i jačaju brzinu i agilnost vozača, nudeći mu opušteniji položaj za vožnju. 
HEAD-UP ZASLON
Head-up zaslon grupira informacije u skladu s vozačevim pogledom, omogućujući mu da zadrži pogled na cesti i da se koncentrira na svoju vožnju. Ovaj ergonomski položaj, omogućen zahvaljujući maloj veličini upravljača, povećava udobnost vozača smanjujući umor. 
ZASLON OSJETLJIV NA DODIR
Veliki zaslon osjetljiv na dodir koji intuitivno grupira sve kontrole udobnosti (radio, klima uređaj, itd.) i omogućuje jednostavno upravljanje. 

KOMERCIJALAN USPJEH

Od 2012. milijuni kupaca imali su koristi od PEUGEOT i-Cockpita® ugrađenog u najprodavanije modele marke.

Sve ankete kupaca provedene u Europi ili Kini to dokazuju: vožnja uz PEUGEOT i-Cockpit® je nagrađujuće i poticajno iskustvo. 

NOVA GENERACIJA VISOKE TEHNOLOGIJE PEUGEOT i-Cockpit®

Opremljeni novim Peugeot i-Cockpit®, SUV modeli 3008 i 5008 pozivaju vas da otkrijete PEUGEOT 100% digitalni svemir, opremljeni 8'' kapacitivnim zaslonom osjetljivim na dodir, konfigurabilnom i prilagodljivom head-up digitalnom pločom koja prekriva kompaktni upravljač s integriranim kontrolama. U ovoj odlučnoj postavci visoke tehnologije, 12.3'' head-up digitalna ploča koja se može konfigurirati i prilagoditi prikazuje sve informacije bitne za vaše putovanje.