e-Remote Control

/image/16/0/image-e-control-remote.603847.18.748160.jpg

Upravljate punjenjem ili temperaturom u vašem vozilu preko aplikacije MyPEUGEOT.

/image/16/1/home.725117.21.748161.jpg
PRATITE STANJE NAPUNJENOSTI 

Stanje napunjenosti i procijenjeni domet vašeg električnog vozila u stvarnom vremenu saznajte iz aplikacije MyPEUGEOT. Također možete provjeriti je li vaše vozilo pravilno priključeno na izvor punjenja.
UPRAVLJAJTE PUNJENJEM 

Nakon što se vaše električno vozilo PEUGEOT uključi u stanicu za punjenje, postupkom punjenja možete upravljati sa svog pametnog telefona.  Možete zakazati kada želite da se puni, tako da se možete napuniti kad vam najbolje odgovara ili u trenutcima kada je najniža tarifa za električnu energiju. Također možete nadzirati brzinu kojom se vaše vozilo puni i preostalo vrijeme punjenja. Ako se vaše vozilo neočekivano prestane puniti, obavijestit će vas aplikacija MyPEUGEOT. Također će vam reći kada je vaše vozilo potpuno napunjeno.

/image/16/2/charge.725118.748162.jpg

/image/16/3/clim.725119.748163.jpgUPRAVLJAJTE TEMPERATUROM VOZILA

Čim uđete u vozilo, uživajte u optimalnoj udobnosti i savršenoj temperaturi od 21˚C, a sve zahvaljujući aplikaciji MyPEUGEOT koja vam omogućuje upravljanjem ttemperature u vozilu, a sve iz udobnosti vlastitog doma. Ako je vaše električno vozilo priključeno, to neće utjecati na razinu napunjenosti baterije. Usluga e-Remoto Control znači da možete unaprijed planirati temperaturu u automobilu i zakazati zagrijavanje ili hlađenje vozila.

 

/image/15/9/mypeugeot-icon-app.748159.png

Usluga e-Remote Control dostupna je samo putem aplikacije MyPEUGEOT, a vi se morate pretplatiti na uslugu (besplatno) i dovršiti postupak sigurnosne provjere da biste je prvi put postavili. To uključuje povezivanje vašeg vozila sa pametnim telefonom i pretplatom na e-Remote Control, kao i postavljanje PIN broja. Aplikacija će vas voditi kroz postupak pretplate na uslugu.