POVEZANE USLUGE

/image/92/4/header.9924.jpg
/image/92/4/header.9924.jpg

Otkrijte čitav svijet povezanosti! Istražite nove funkcije i aplikacije koje je razvio PEUGEOT, neprimjetno integrirane u vaše iskustvo vožnje radi boljeg užitka i sigurnosti.

PEUGEOT CONNECT APPS

/image/96/6/peugeot_308_2013_249_fr.9966.jpg

Jednostavne je za korištenje i neprimjetno integrirane u vaše iskustvo vožnje, ove se aplikacije prikazuju izravno na dodirnom zaslonu vašeg vozila.

Brojne su, raznovrsne i vrlo fleksibilne te vam pružaju sve više mogućnosti prilagodbe svakog putovanja prema vašim individualnim zahtjevima.

 
- Coyotei vas upozorava na opasna područja, omogućujući vam da prilagodite svoju vožnju u skladu s tim.
 
- Parking označava dostupne parkirne sadržaje u vašoj blizini.
 
 - Guide Michelin and Trip Advisor obavještavaju vas o restoranima ili hotelima na putu ili po odabranom odredištu.
 - Carburant vam pomaže da znate o benzinskim postajama u blizini i kaže vam koji su najjeftinije
 - Michelin Voyage vas poziva da istražite najatraktivnije turističke destinacije na putu
 
- Kada vam je potrebna pomoć stručnjaka,Yellow Pages pomažu vam da pronađete jednog u blizini
 
 - Michelin Traffic pomaže vam izbjeći zastoj u prometu, pružajući aktualna ažuriranja prometa i nudeći alternativne rute
 
- Bezh obzira dali je sunčano ili pada kiša, vremenska prognoza (weather app) omogućuje vam poznavanje uvjeta koji se očekuju sve do kraja vaše rute
 - ViaMichelin vas sigurno vodi do vašeg odredišta
 
- Tellmewhere lokalne karte omogućuju da saznate kako pronaći najbolja mjesta kada se osjećate kao da izlazite.
- MyPeugeot vam govori sve što trebate znati o svom automobilu i njegovom pravilnom održavanju.
 
- Visit the Store za preuzimanje novih aplikacija

U nekim su zemljama dostupne i posebne aplikacije za zaokruživanje ove usluge.

Za više informacija obratite se vašem ovlaštenom PEUGEOT koncesionaru.

PEUGEOT CONNECT SOS

/image/96/6/peugeot_508_2014_162_fr-1920.14966.jpg
  • Kada? Ako vam je loše, doživite prometnu nezgodu ili joj svjedočite.
  • Kako? Jednostavnim pritiskom na tipku "SOS".
  • Tko? Stupate u kontakt s uslugomPEUGEOT Connect SOS, operater utvrđuje vaš identitet.
  • Gdje? Automatski se utvrđuje vaš položaj radi boljeg upoznavanja sa situacijom i slanja pomoći, ako je potrebno. (trenutno nije dostupno u Hrvatskoj)


U slučaju ozbiljnijih sudara, vaš PEUGEOT Connect SOS automatski šalje poziv u nuždi. Tako štedite dragocjeno vrijeme u situacijama u kojima je svaka minuta važna.

PEUGEOT CONNECT ASSISTANCE

/image/96/8/508rxh_1407pc205.9968.jpg

PEUGEOT Connect Assistance je GPS sustav pomoći na cesti povezan s informacijama o vašem vozilu koji omogućuje najbržu pomoć na cesti u slučaju potrebe.


U slučaju kvara na cesti, bilo kada i bilo gdje, jednostavno pritisnite tipku sa znakom Lava i biti ćete povezani s Peugeot Assistance službom, koja je dostupna 24 sata, 7 dana u tjednu. Nankon inicijalne tehničke procjene, operater će poslati službu pomoći na cesti direktno na vašu lokaciju.

LINK MYPEUGEOT

Sada možete nastaviti uživati ​​u vašem iskustvu vožnje čak i nakon napuštanja automobila pomoću aplikacije za pametne telefone Link MyPeugeot.

Njegovo jednostavno i intuitivno sučelje omogućuje pristup cijelom nizu genijalnih i praktičnih funkcija.

"Pronađite moj auto" pomaže vam da pronađete automobil dok je parkiran, a "Nastavite kretati" pokazuje vam put ako odlučite završiti putovanje pješice. Postoji i mogućnost korištenja statističkih podataka povezanih s prethodnim putovanjima kako bi se optimizirala potrošnja usporedbom troškova svakog putovanja. Plus funkcija koja pamti datume provjere održavanja, pomažući vam da povećate svoju sigurnost i očuvate vrijednost kapitala vašeg automobila.

Link MyPeugeot koristi Bluetooth® vezu zajedno s dodirnim zaslonom modela 208 i 2008 i novim modelima 308 i  508 za prijenos podataka na mjestu kada je kontakt isključen.

Link MyPeugeot kompatibilan je s pametnim telefonima koji upotrebljavaju iOS 6 ili noviju verziju ili Android 2.3 ili noviju verziju.

SCAN MYPEUGEOT

i

Skenirajte svoj PEUGEOT i izravno pristupite uputama za korištenje vozila na vašem pametnom telefonu!

Umorni ste od čitanja beskrajnih priručnika za uporabu? Otkrijte besplatnu, jednostavnu i intuitivnu aplikaciju Scan MyPEUGEOT, koja vam omogućuje pregled uputstva za korištenje vašeg Peugeota tako da izravno skenirate element za koji želite informacije.

Skeniranjem željenih dijelova, jednim klikom pristupite informaciji koju tražite ... i samo njoj. Ne gubite vrijeme tražeći po stranici ili sažetku.

Kretanje u aplikaciji je vrlo intuitivno. Na raspolaganju je izravan prečac za žaruljice upozorenja (duga svjetla, pokazivači smjera, svjetla za maglu, itd) kako biste jednostavno upoznali komandnu ploču!

S kamerom u pametnom telefonu ciljajte i odaberite dio vozila za koji želite znati detalje. Aplikacija će automatski prepoznati prikazani element: svaki element vozila, koji se nalazi u izvornim uputstvima za korištenje, može biti skeniran sa Scan MyPeugeot aplikacijom.

Ukoliko ne želite koristiti funkciju „Scan”, manualno možete proći kroz vizualni sažetak koji jamči brzi pristup traženoj informaciji.

U izborniku aplikacije Scan MyPEUGEOT, dostupan je izravan prečac za žaruljice upozorenja. Ova rubrika sadrži prikaz žaruljice upozorenja, na što se odnosi i eventualne prve savjete koje treba slijediti u slučaju paljenja upozorenja.

MIRRORSCREEN

/image/97/6/peugeot_108_2014_221_fr.9976.jpg
Mirror Screen vam omogućuje da uživate u aplikacijama i sadržajima vašeg pametnog telefona na tabletu u vozilu. Praktično, jednostavno i sigurno.

Nakon povezivanja pametnog telefona, dizajn aplikacije je prilagođen da bi se mogao koristiti u vožnji. Na taj način putujete sasvim sigurno.

 Vaše omiljene aplikacije vas prate svaki dan tijekom vaših putovanjima! Mirror Screen preslikava prikaz vaših aplikacija na tabletu u automobilu.

 Dovoljno je povezati pametni telefon putem USB kabela te aktivirati funkciju Mirror Screen na 7’’ tabletu. Mirror Screen koristi podatkovnu pretplatu i ne zahtjeva dodatnu pretplatu(1).

 Osim što pruža bolju vidljivost nego na zaslonu telefona, omogućuje vam pristup vašim aplikacijama na potpuno siguran način: glasom ili pokretom, pokrenite web-radio stanicu, izdiktiraje SMS poruku (ili prepustite sustavu da vam je pročita) bez da skinete pogled s ceste!    

 (1) Osim kupnje aplikacije, pretplate koje se odnose na aplikacije ili troškove roaminga u inozemstvu. Funkcija Mirror Screen može biti u seriji ili u opciji ovisno o izvedbama.