/image/68/0/header.33680.jpg
/image/68/0/header.33680.jpg

Boxer nudi vama i vašim putnicima visok nivo udobnosti: obilje prostora, grijanje i klima uređaj , mnoštvo pretinaca za stvari, prostran prtljažni prostor.

4 RAZLOGA ZA ODABIR BOXER KOMBI / MINIBUS

STIL I DIZAJN

/image/68/1/signature.33681.jpg
/image/68/2/peugeot-boxer-combi-design.33682.jpg
/image/68/3/peugeot-boxer-combi-style.33683.jpg

Vanjski stil modela Peugeot Boxer ističe se robusnošću zahvaljujući novom prednjem kraju s izraženim branikom i oštrim linijama prednje maske. Prednja svjetla opremljena dnevnim svjetlima, s LED tehnologijom u opciji, naglašavaju lice prepuno modernosti i snage. Istodobno, dva kružna udubljenja na dnu sadrže svjetla za maglu. Nove linije nastavljaju se do  stražnjeg kraja, opremljenog novim stražnjim svjetlima.

UDOBNOST

Svakom putniku u Boxeru na raspolaganju je ista udobnost kao i u klasičnoj limuzini: prostrana kabina, kvalitetne obloge i tkanine, prostran prtljažnik...
Boxer može smjestiti 5 do 9 osoba* u izvedbi kombi: vozač i dva suvozača na prednjoj klupi, 3 sjedala u drugom redu te 3  sjedala u treém redu u opciji. U izvedbi Minibus, na raspolaganju je 9 sjedala: vozačko i 2 suvozačka na prednjoj klupi te  po 3 sjedala u drugom i trećem redu.

 

*Za motorna vozila s devet sjedala iznos posebnog poreza umanjuje se za 75%, a za motorna vozila s osam sjedala iznos posebnog poreza umanjuje se za 50%.

TEHNOLOGIJA

/image/69/0/peugeot-boxer-combi-technologie.33690.jpg
/image/69/1/peugeot-boxer-combi-technologie2.33691.jpg

Peugeot Boxer opremljen je tehnologijom za pomoć u vožnji poslijednje generacije:

  • regulatorom brzine
  • pomoći u vožnji unazad
  • kamerom za vožnju unazad
  • navigacijom
  • ekranom osjetljivim na dodir
  • Bluetooth sustavom
  • detekcijom tlaka u gumama

EFIKASNI MOTORI

Peugeot Boxer opremljen je Euro 6 motorima poslijednje generacije opremljenim BlueHDi tehnologijom koja osigurava malu potrošnju goriva i odlične performanse.

POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2

Navedeni podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 u skladu su s homologacijom WLTP (uredba EU 2017/948). Od 1. rujna 2018. sva nova vozila homologirana su prema svjetskom WLTP (Worldwide Harmonised Light Vehicle Test Proceduri), što je novi, realističniji postupak ispitivanja za mjerenje potrošnje goriva i emisije CO2. WLTP potpuno zamjenjuje novi europski ciklus (NEDC), što je bio ranije korišteni testni postupak. Zbog realnijih uvjeta ispitivanja, potrošnja goriva i emisije CO2 izmjerene pod WLTP u mnogo su slučajeva veće u usporedbi s onima izmjerenim u NEDC. Podaci o potrošnji goriva i emisiji CO2 mogu se razlikovati ovisno o određenoj opremi, opcijama i dimenziji guma. Za više informacija kontaktirajte ovlaštenog Peugeot distributera.

PRONAĐITE KONCESIJU

Problem pri učitavanju stranice, molimo pokušajte kasnije. Ukoliko se problem nastavi molimo kontaktirajte nas.