PEUGEOT EXPERT JE NAJBOLJE LAKO GOSPODARSKO VOZILO 2017

/image/56/0/peugeot_expert_layout8-4.43560.jpg

PEUGEOT EXPERT JE NAJBOLJE LAKO GOSPODARSKO VOZILO 2017!

Peugeot Expert je osvojio posebno priznanje za najbolje lako komercijalno vozilo 2017. u izboru udruge Hrvatski automobilski novinari.

Peugeot EXPERT, automobil robusnog i privlačnog dizajna, osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici. Izrađen je na sasvim novoj bazi te se odlikuje svim prednostima modularne platforme EMP2 kao što su kompaktnost, smanjena masa, povećana nosivost, učinkoviti motori s emisijom CO₂ od 133 g/km i kvaliteta. Novi furgon PEUGEOT stoga spaja kompaktne vanjske dimenzije s najvećim obujmom tovarnog prostora koji su nezaobilazni u segmentu.

U segment uvodi inovativnu opremu kao što su automatska klizna bočna vrata, modularnost kabine uz Moduwork, Active Safety Brake, kamera za vožnju unatrag VisioPark, navigacijski sustav 3D povezan s internetom.

Peugeot EXPERT odlikuje se najvećom dopuštenom nosivošću od 1400 kg te se nudi u tri duljine, od jedinstvene izvedbe Compact od samo 4,60 m pa sve do duljine 5,30 m. Taj je furgon posebno prilagođen kretanju po gradu, zahvaljujući visini od samo 1,90 m. Kada je riječ o sigurnosti, valja naglasiti da je u svojoj kategoriji dosegao visoku razinu, odnosno da je dobio 5 zvjezdica na testiranjima Euro NCAP.