Ažuriranje karata

/image/93/5/map-update-lp-banner.544935.jpg

INFORMACIJE ZA KUPCE

6. travnja 2019. postavka brojača GPS satelitskog prijemnika koja se koristi za upravljanje navigacijskim sustavom može generirati manje smetnje (pogreška u izračunavanju vremena putovanja, itd.). Analiza naših stručnjaka pokazuje da bi sinkronizacija mogla utjecati samo na navigacijske sustave "Wip Nav" proizvedene između 2007. i 2015. godine.

Neće biti većih poremećaja. Pogreška će se biti prikazana u obliku godine (2099 umjesto 2019). Ako vaš automobil ima navedenu pogrešku, može se ispraviti izmjenom datuma u postavkama i uklanjanjem automatske GPS sinkronizacije.

Zašto ažurirati kartu navigacijskog sustava?

/image/93/2/peugeot-208-2015-427-fr.544932.jpg

Promjene na cestovnoj mreži

Svaki dan grade se nove ceste, mijenja se smjer prometa, šire se pješačke zone i neke ulice više nisu dostupne automobilima. Ove promjene očito mogu utjecati na rutu koju je vaš navigacijski sustav odabrao.

/image/93/1/peugeot-308sw-2015-007-de.544931.jpg

Optimizirane rute

Da biste što bolje iskoristili svoj navigacijski sustav, trebali biste redovito provoditi ažuriranja karata kako biste posjedovali najnovije rute cesta, koje bi vam omogućile dodatnu uštedu vremena prilikom putovanja do odredišta.

Kako ažurirati navigacijski sustav

Kako bi povećali vašu sigurnost  i osigurali  što udobije putovanje, Peugeot nudi ažuriranja za mapiranje u automobilskim satelitskim navigacijskim sustavima. Oni se razlikuju ovisno o sustavu koji vaš automobil posjeduje..

/image/93/3/capture-cran-nav-zone-de-danger.338076.19.544933.jpg

Connected 3D Navigation 

Peugeot Connected 3D Navigation nudi vam najnoviju tehnologiju satelitske navigacije, zajedno s besplatnom 3-godišnjom pretplatom na promet u realnom vremenu, vremenskim uvjetima, dostupnosti benzinskih crpki i parkirališta i cijenama *.  

Ažuriranja karata nude se besplatno za korisnike usluge Connected 3D Navigation. Njih možete skinuti u nastavku i nakon toga ih možete umetnuti u vaše vozilo putem USB uređaja - ali svakako slijedite detaljne upute kako biste osigurali ispravno ažuriranje. Obrišite predmemoriju preglednika prije nego što preuzmete karte radi lakšeg postupka.

/image/93/4/peugeot-508-2014-090-fr.338077.19.544934.jpg

Peugeot satelitski navigacijski sustavi

Ovi se sustavi ažuriraju putem ručnog ažuriranja koje može izvršiti vaš  ovlašteni Peugeot distributer.

Naši stručnjaci mogu naručiti paket ažuriranja i dovršiti ažuriranje za vas na vašem Peugeotu.

Posjetite stranicu s osobnog računala kako biste provjerili mogućnost ažuriranja navigacijskih karata za vaše vozilo.

VIN broj (broj šasije) sastoji se od 17 znakova (slova i brojevi).  Prilikom unosa broja upalite funkciju "Caps Lock" kako bi se upisala velika slova.

UNESITE BROJ ŠASIJE

Pronađite prodajno mjesto

Problem pri učitavanju stranice, molimo pokušajte kasnije. Ukoliko se problem nastavi molimo kontaktirajte nas.