MyPeugeot je aplikacija kompatibilna s iOS sustavom i Android. Aplikacija se može preuzeti na AppStore-u (iOS /Apple uređaji) ili Google Play-u (Android uređaji).

/image/32/2/1accueil.608322.png

SVE ŠTO VAM JE POTREBNO 

Razina autonomije i statistika vožnje izravno su prikazani. Jednostavno pronađite svoje vozilo zahvaljujući automatski registriranom parkiranju.

Trebate pomoć? Jednostavno nas kontaktirajte putem interneta ili pozivom na Peugeot službu za pomoć. Čak možete pratiti dolazak pomoći u stvarnom vremenu zahvaljujući funkciji "pomoći na putu".

/image/32/3/2statistics.608323.png

UPRAVLJAJTE POTROŠNJOM

Sve vaše statistike vožnje odmah su dostupne s jedne upravljačke ploče. Pogledajte sve svoje podatke o potrošnji goriva i / ili električne energije, troškove po korištenju, ukupno trajanje putovanja itd.

/image/32/4/3maintenance.608324.png

UPRAVLJAJTE ODRŽAVANJEM

U jednom kliku pogledajte sve svoje servisne aktivnosti. Predvidite ili dogovorite sljedeće sastanke za održavanje vašeg vozila.

/image/32/5/4vehicle.608325.png

OTKRIJTE JOŠ VIŠE

Upravljajte svim uslugama koje se odnose na vaše vozilo s jednog jedinog sučelja. Poboljšajte vozačko iskustvo gledanjem i pretplatom na sve povezane usluge za koje ispunjavate uvjete.

Ne znate što to svjetlo upozorenja znači na vašoj  kontrolnoj ploči? Trebate pomoć oko zaslona osjetljivog na dodir? Trebate ažurirati multimedijski sustav na vašem vozilu? Pronađite svu pomoć koja vam je potrebna izravno u aplikaciji MyPeugeot.

Trebate više informacija? Pristupite dokumentaciji o vašem vozilu na zabavan način pretraživanjem pomoću aplikacije Scan My Peugeot.

/image/32/6/5lev.608326.png

VIŠE SLOBODE 

Korištenjem usluge e-Remote Control, dostupne u MyPeugeot aplikaciji, možete upravljati punjenjem baterije i biti informirani o njenom stanju. Ovu uslugu možete koristiti i za podešavanje temperature u vozilu, tako da na sljedeće putovanje možete krenuti u idealnim uvjetima.

MyPeugeot aplikacija dostupna je na iOS-u i Androidu