PRESKOČI NA SADRŽAJ
PEUGEOT E-BOXER

 PEUGEOT BOXER

FURGON ZA POSLOVANJE  S UŽITKOM

 

 

NOVI PEUGEOT E-BOXER

ČINI VAŠE POSLOVANJE BOLJIM

 

 
 
NOVI PEUGEOT E-BOXER
POUZDAN I UVIJEK UZ VAS


S redizajniranim stilom, modularnim unutarnjim prostorom, novom opremom i dosegom do 420 km prema WLTP standardu,
PEUGEOT E-BOXER je prijatelj profesionalaca koji cijene performanse i slobodu kretanja.
 
 
NOVI PEUGEOT E-BOXER
POUZDAN I UVIJEK UZ VAS
S redizajniranim stilom, modularnim unutarnjim prostorom, novom opremom i dosegom do 420 km prema WLTP standardu, PEUGEOT E-BOXER je prijatelj profesionalaca koji cijene performanse i slobodu kretanja.
 • Domet 100% električne vožnje: do 420 km WLTP  (i)  U postupku homologacije - Domet od 420 km WLTP s baterijom od 110 kWh. Prikazane vrijednosti dometa i potrošnje energije bit će u skladu s postupkom ispitivanja prema WLTP standardu, prema kojem su nova vozila odobrena od 1. rujna 2018. Mogu varirati ovisno o stvarnim uvjetima korištenja i različitim faktorima poput: brzine, termalne udobnosti unutar vozila, stila i vanjske temperature. Vrijeme punjenja ovisi o snazi punjača u vozilu, kabelu za punjenje te vrsti i snazi punionice koja se koristi. Obavezno kontaktirajte svoj prodajni salon za više informacija.  
 • Vrijeme punjenja: 55 minuta za 80% kapaciteta baterije(i) Na javnoj brzoj punionici (≥100 kW)  
 • CO2 emisija: 0g/km
 • Snaga: 200 kW (270 KS)

 

 

 • Potrošnja goriva: 8,6 do 10,2 l/100 km  (i)   U postupku homologacije- Peugeot Boxer potrošnja goriva (l/100 km): od 8,6 do 10,2; emisije CO2 (g/km): od 216 – 275. Homologacijske vrijednosti određene su prema WLTP kombiniranom ciklusu na temelju kojeg su nova vozila homologirana od 1. rujna 2018., a ažurirane od 26. ožujka 2024. Prikazane vrijednosti služe u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO₂ mogu biti različite i mogu varirati ovisno o uvjetima korištenja i različitim čimbenicima kao što su: opcije, vanjska temperatura, stil vožnje, brzina, ukupna težina, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla, itd.), vrsta guma, stanje ceste, vanjski klimatski uvjeti, itd. 
 • CO₂ emisija: 216 – 275 g/km (i) U postupku homologacije - Peugeot Boxer potrošnja goriva (l/100 km): od  8,6 do 10,2 l/100; emisije CO2 (g/km): od 216 – 275. Homologacijske vrijednosti određene su prema WLTP kombiniranom ciklusu na temelju kojeg su nova vozila homologirana od 1. rujna 2018., a ažurirane od 26. ožujka 2024. Prikazane vrijednosti služe u svrhu usporedbe. Vrijednosti potrošnje goriva i emisije CO2 mogu biti različite i mogu varirati ovisno o uvjetima korištenja i različitim čimbenicima kao što su: opcije, vanjska temperatura, stil vožnje, brzina, ukupna težina, korištenje određene opreme (klima uređaj, grijanje, radio, navigacija, svjetla, itd.), vrsta guma, stanje ceste, vanjski klimatski uvjeti, itd. 
 • Nosivost: do 1500 kg
 • Upotrebljivi volumen: do 17 m3
 • Snaga: BlueHDi 120, 140 or 180 ks

KAPACITET, STIL I EFIKASNOST, BEZ OBZIRA NA POSAO

KAPACITET, STIL I EFIKASNOST, BEZ OBZIRA NA POSAO
NOVI VANJSKI DIZAJN I OPTIMIZIRANA AERODINAMIKA
REDIZAJNIRANI UNUTARNJI DIZAJN I VOZAČKA POZICIJA OPREMLJENI POVEZANIM USLUGAMA
VISOKA NOSIVOST I MODULARNOST UTOVARA
DO 420 KM ELEKTRIČNOG DOSEGA I PRISTUP OGRANIČENIM ZONAMA
DIMENZIJE

VANJSKE DIMENZIJE

 • Duljina: L2 i L4 (i) Dostupne su L2, L3 i L4 ovisno o kombinaciji s dizelskim motorom  
 • Širina (ne uključujući retrovizore): 2,05 m (i) Širina od 1,42 m između lukova kotača  
 • Visina: H2 i H3  (i) Dostupne su H1, H2, H3 i H4 ovisno o kombinaciji s dizelskim motorom 

 

NOSIVOST

 • Nosivost: od 1,5 t (i)  Do 2 t s dizelskim motorom  
 • Korisni volumen: do 17 m3

 

 

 
EMOCIJE I IZVRSNOST

 
Zahvaljujući redizajniranoj unutrašnjosti, sustavima povezivosti najnovije generacije, sustavima pomoći u vožnji i velikom dometu,
PEUGEOT E-Boxer ispunit će sve vaše potrebe.
 
EMOCIJE I IZVRSNOST
Zahvaljujući redizajniranoj unutrašnjosti, sustavima povezivosti najnovije generacije, sustavima pomoći u vožnji i velikom dometu, PEUGEOT E-Boxer ispunit će sve vaše potrebe.
PEUGEOT PANORAMIC
i-COCKPIT®
10'' HD ZASLON OSJETLJIV
NA DODIR
 
MODULARNOST
DO 420 KM DOMETA
SUSTAVI ZA 
POMOĆ U VOŽNJI
PEUGEOT PANORAMIC
i-COCKPIT®
10'' HD ZASLON OSJETLJIV
NA DODIR
 
MODULARNOST
DO 420 KM DOMETA
SUSTAVI ZA 
POMOĆ U VOŽNJI

UDOBNOST UNUTRAŠNJOSTI

Unutrašnjost je redizajnirana kako bi olakšala svaki dio vašeg dana.

Pretvara se u putujući ured: središnji preklopni dio sjedala sada je opremljen stolom na kojem možete postaviti svoje računalo, potpisati ugovore ili čak ručati.

Zahvaljujući novim intuitivnim kontrolama na upravljaču, možete lako pristupiti glavnim funkcijama vašeg vozila, poput regenerativnog kočenja i električne ručne kočnice.

10-INČNI HD DODIRNI EKRAN

Novi E-BOXER ima sveobuhvatan zabavni sustav koji se upravlja putem velikog centralnog dodirnog ekrana, a uključuje TOM TOM 3D povezanu navigaciju i bežičnu povezanost s Apple Car Play i Android Auto.

Za potpunu udobnost, glasovni asistent omogućuje vam kontrolu glavnih funkcija prirodnom govoru. ​

Bežični punjač za pametni telefon nalazi se u sredini instrument ploče, na dohvat ruke vozača i suvozača kako bi uvijek bili dostupni.

PROSTRAN I MODULARAN UNUTARNJI PROSTOR

S unutarnjim volumenom do 17 m3 i teretnim kapacitetom do 1500 kg, PEUGEOT E-Boxer dostupan je u više verzija (i) Na temelju dvije različite međuosovinske udaljenosti (3,45 m i 4,04 m), dostupne su panelne dostavne vozila u dvije duljine (L2 i L4), čime se ukupno nudi 4 siluete s volumenom od 13 do 17 m3. Kako bi poslužio kao osnova za specifične transformacije, E-BOXER s međuosovinskom udaljenosti od 4,04 m dostupan je i kao L3 ili L4 šasija s jednom kabinom te L3 ili L4 šasija s dvostrukom kabinom. 

Bilo da vam je potrebna manja prilagodba ili veća transformacija, kako biste potpuno prilagodili unutrašnjost, imate veliku fleksibilnost na raspolaganju.

DO 420 KM DOMETA

S električnom snagom do 200 kW i dosegom od 420 km, PEUGEOT E-BOXER prilagođava se svakom zadatku.

Omogućuje vam pristup niskim emisijskim zonama, uštede na gorivu i održavanju te vam može omogućiti iskorištavanje ekoloških poticaja ili poticaja za konverziju.

PROŠIRENi SUSTAVI ZA POMOĆ U VOŽNJI

Novi E-BOXER prošireni sustavi za pomoć u vožnji (i)  Dostupni kao standardni, kao opcija ili nedostupno, ovisno o zemlji :

Zahvaljujući kombinaciji adaptivnog tempomata s funkcijom Stop and Go, pomoći u održavanju trake i pomoći u gužvi, vaša putovanja su ugodnija i nisu umarajuća

Također se može opremiti sustavima upozorenja na umor vozača, čitanja prometnih znakova, automatskog kočenja u nuždi s detekcijom pješaka i biciklista, inteligentnog ograničavača brzine, itd.

 
PRIVLAČNOST
Novi E-BOXER zadovoljit će sve zahtjeve vašeg poslovanja s vrlo prepoznatljivim stilom, zahvaljujući obnovljenom prednjem dijelu koji krasi nova dekorativna maska,
logo i svjetlosni potpis marke, optimizirana aerodinamika i redizajnirana unutrašnjost.
 
PRIVLAČNOST
Novi E-BOXER zadovoljit će sve zahtjeve vašeg poslovanja s vrlo prepoznatljivim stilom, zahvaljujući obnovljenom prednjem dijelu koji krasi nova dekorativna maska, logo i svjetlosni potpis marke, optimizirana aerodinamika i redizajnirana unutrašnjost.

 
KRENITE DALJE

PEUGEOT elektromobilnost za vas neće biti tajna.

 

 
KRENITE DALJE

PEUGEOT elektromobilnost za vas neće biti tajna.

 
PUNJENJE PEUGEOT ELEKTRIČNOG VOZILA 

Kako napuniti električno vozilo PEUGEOT: kućno punjenje ili na javnoj punionici.
 
 
 
 
OTKRIJTE PREDNOSTI
ELEKTRIČNE VOŽNJE
Električna vožnja kombinira sljedeće prednosti: brzo punjenje, optimizirani domet vožnje prema vašim putovanjima, povezana tehnologija, itd.