PRESKOČI NA SADRŽAJ
Posebne ponuda - servis i rezervni dijelovi

DOVEDITE AUTO U TOP FORMU ZA LJETO!

Od 10. lipnja do 31. kolovoza, servisi Peugeot nude niz pogodnosti za pripremu vozila za duge ljetne dane.

Besplatno se nudi pregled vozila prije ljeta kao i provjera rada klima-uređaja uz 30% popusta na sve filtre (ulja, goriva, zraka motora, kabine).

Svaki filtar po prirodi zadržava nečistoće te je s vremenom njegova funkcija smanjena zbog zasićenosti. Nakon određenog vremena potrebno zamijeniti filtre kako bi rad motora bio optimalan, ali i zrak u kabini čist i zdrav.

A za prijevoz svega prijeko potrebnog za ljetovanje, Peugeot imaju rješenje: 20% popusta na originalnu ljetnu dodatnu opremu: krovni nosači i galerije, nosači bicikla, sjenila za sunce i čak prijenosni hladnjaci su na akciji.

Postoji li kvaka? Da, morate biti član kluba vjernosti Peugeot, ali i to nije prepreka: članstvo u klubu je besplatno do 31. kolovoza i po upisu možete odmah koristiti akcije. Uz popuste, ostvarujete pravo na besplatnu pomoć na cesti u slučaju nezgode ili kvara, točenja krivog goriva, gubitka ključa ili puknuća gume.

 

*Akcija traje od 10. lipnja do 31. kolovoza 2024.

FILTRI, ZAŠTO IH MIJENJATI?

Na svakom automobilu, bilo benzinskom ili dizelskom, postoje četiri glavna filtra: filtar za zrak, ulje, gorivo (benzin ili dizel) i filtar putničkog prostora.

Bilo da pročišćavaju zrak ili tekućine, razni su filtri neophodni za pravilno funkcioniranje i životni vijek vašeg vozila. Svaki filtar po prirodi zadržava nečistoće te se s vremenom zasićuje. Srećom, filtri se mogu lako zamijeniti.

Zračni filtar sprječava prašinu, insekte i abrazivne čestice poput zrna pijeska da uđu u motor, a također pridonosi ispravnoj smjesi zraka i goriva i jamči optimalne performanse i potrošnju, kao i razinu emisije.

Uljni filtar, zadržava nečistoće sadržane u ulju. Čist I prozračan filtar jamči dugotrajnost motora.

Filtar za gorivo pročišćuje benzin ili dizel.

Sustav ubrizgavanja vrlo je osjetljiv na kvalitetu goriva. Treba izbjegavati predugu vožnju rezervom jer je gorivo, usisano na dnu spremnika, tada više napunjeno nečistoćama.

Filtar putničkog prostora može biti jednostavan, s aktivnim ugljenom ili polifenolom. Pomaže pročišćavanju zraka koji udišete u kabini, redovito mijenjanje je dobro za vaše zdravlje!