PRESKOČI NA SADRŽAJ
Posebne ponuda - servis i rezervni dijelovi

Besplatan pregled kočnica i amortizera

Članovi kluba vjernosti pripremaju svoj auto za ljeto uz besplatan pregled kočnica i amortizera i 30% popusta na dijelove. (Kočione pločice i diskove i čak prednje i stražnje amortizere. Akcija se odnosi na dijelove prve ugradnje i Eurorepar.)

Vizualna provjera, izvršena u ovlaštenom servisu Peugeot, će na vrijeme otkriti sve potencijalne nepravilnosti i dati vam uvid u stanje Vašeg auta.

 

Još niste član? Učlanite se za 25 € i odmah iskoristite akciju*.

*Akcija traje od 8. travnja do 30. svibnja 2024.

 

KOČIONI SUSTAV JE NAJBITNIJI ELEMENT ZA VAŠU SIGURNOST

 

Mora reagirati trenutno i precizno na vaš zahtjev. Najvažniji dijelovi kočionog sustava su bubnjevi, pločice, diskovi i čeljusti. Svaki od tih dijelova sam za sebe, ali i svi zajedno doprinose kočenju i zaustavljanju vozila.

Trenje vezano za kočenje oslobađa toplinu, a kočione pločice mogu dosegnuti temperaturu i do 800°C ! S druge strane, kočioni diskovi izuzetno su napregnuti prilikom kočenja. O njihovom stanju ovisi maksimalna učinkovitost kočionih pločica.

 

Pali se lampica za kočnice? Papučica je tvrda ili mekana? Vozilo mijenja putanju prilikom kočenja, šumi ili vibrira? Odmah tražite savjet od svog Peugeot tehničara.

 

PREPORUKE ODRŽAVANJA

 

Redovito provjeravajte stanje svojih pločica i diskova (svakih 10 000 km otprilike). Zamjenite ih čim se ustanovi da je debljina materijala smanjena na 2 mm. Uvijek mijenjajte u paru oba seta iste osovine kako biste izbjegli nesimetrično kočenje.

 

Osim kočnica, amortizeri i ovjes izuzetno su bitni za držanje na cesti. Peugeot vam nudi 30% na:

Originalne dijelove:

  • Prednje i stražnje amortizere
  • Spone i spona volana
  • Kugle, krajnike, stražnji rukavac, vilice, ramena, stražnji most

 

Ali i po inače odličnim cijenama, za sva vozila iznad tri godine starosti, iz game Eurorepar:

  • Amortizeri,
  • Rame ovjesa,
  • Kugle, spone.

 

Posjetite vaš ovlašteni servis PEUGEOT i iskoristite priliku Programa Peugeot Zauvijek, čak i ako ste danas postali član.