PRESKOČI NA SADRŽAJ
EXPERT

 
 
PEUGEOT EXPERT
ZAHTJEVAN, KAO I VI


PEUGEOT Expert, izabran za lako komercijalno vozilo 2021. godine, pojednostavit će vašu poslovnu djelatnost.
Zadovoljava sve vaše potrebe u 100% električnoj ili dizel izvedbi.  
 
 
PEUGEOT EXPERT
ZAHTJEVAN, KAO I VI

PEUGEOT Expert, izabran za lako komercijalno vozilo 2021. godine, pojednostavit će vašu poslovnu djelatnost.

Zadovoljava sve vaše potrebe u 100% električnoj ili dizel izvedbi.  

 • Domet 100% električne vožnje: 230 km (50 kWh), 330 km (75 kWh) (WLTP) (i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 (WLTP) Od 1. rujna 2018. godine nova vozila se homologiraju primjenom Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP), novog i realnijeg ispitnog postupka za mjerenja potrošnje goriva i emisija CO2. Navedene vrijednosti prikazane su u svrhu usporedbe. Na potrošnju goriva i emisiju CO2 pored kvalitete goriva utječu i drugi čimbenici (temperatura okoliša, kvaliteta vozne podloge, stanje guma, ukupna masa, itd.) te način vožnje.  
 • Vrijeme punjenja: 30 - 45 min. za 80% kapaciteta baterije
 • Emisija CO₂: 0 g/km
 • Snaga motora: 100 kW (136 KS)
 • Potrošnja: 6,1 l/100 km - 8,0 l/100km (WLTP) (i) POTROŠNJA GORIVA I EMISIJE CO2 (WLTP) Od 1. rujna 2018. godine nova vozila se homologiraju primjenom Globalno usklađenog ispitnog postupka za laka vozila (WLTP), novog i realnijeg ispitnog postupka za mjerenja potrošnje goriva i emisija CO2. Navedene vrijednosti prikazane su u svrhu usporedbe. Na potrošnju goriva i emisiju CO2 pored kvalitete goriva utječu i drugi čimbenici (temperatura okoliša, kvaliteta vozne podloge, stanje guma, ukupna masa, itd.) te način vožnje.  
 • Emisija CO₂: 142 g/km - 154 g/km
 • Snaga motora: 75 kW - 106 kW (101 KS - 145 KS)

POSEBAN PEUGEOT EXPERT ZA SVAKU POSLOVNU DJELATNOST

POSEBAN PEUGEOT EXPERT ZA SVAKU POSLOVNU DJELATNOST
OPTIMIZIRAN DA BUDE KORISTAN SVIMA

Bilo da prevozite robu ili svoje radne alate, PEUGEOT Expert će moći zadovoljiti vaše najspecifičnije potrebe:

 • Korisni volumen do 6.6m3
 • 1,400 kg nosivosti
 • Do 4.4 m korisne duljine s opcijom Moduwork.
PROŠIRENJE VAŠEG UREDA
Koristite podesivo postolje za pisanje i uživajte u brojnim prostorima za pohranu dizajniranim za vaše radne predmete. Pretvorite svoje vozilo u pravi mobilni ured koji je i ergonomičan i praktičan.
IZUZETNA UDOBNOST U VOŽNJI

Uživajte u električnom vozačkom zadovoljstvu bez kompromisa:

 • Identičan korisni volumen, 2 prilagodljive duljine
 • Glatka vožnja bez trzaja
 • Lako ubrzanje
 • Tihi motor
BESKOMPROMISNE PERFORMANSE

Sa svojim 100% električnim pogonom, PEUGEOT e-EXPERT može imati koristi od:

 

 • Neograničen pristup zonama niske emisije
 • Ušteda na troškovima goriva i održavanja
 • Državne potpore (ekološki + bonusi za pretvorbu)

PROVJEREN IZBOR VOZILA ZA POSLOVNE KORISNIKE

Vozila s većom zapremninom, vozila hitne medicinske pomoći, vozila s kontroliranom temperaturom, terenska vozila za sve vrste terena, vozila s pogonom na sve kotače (4x4), vozila za pohranu, prijevoz osoba s smanjenom pokretljivošću...

uvijek će postojati posebna verzija koja će zadovoljiti potrebe svakog profesionalca.

Otkrijte različite opcije preinake i prilagodite ga svojoj namjeni.

PROVJEREN IZBOR VOZILA ZA POSLOVNE KORISNIKE

Vozila s većom zapremninom, vozila hitne medicinske pomoći, vozila s kontroliranom temperaturom, terenska vozila za sve vrste terena, vozila s pogonom na sve kotače (4x4), vozila za pohranu, prijevoz osoba s smanjenom pokretljivošću... uvijek će postojati posebna verzija koja će zadovoljiti potrebe svakog profesionalca.

Otkrijte različite opcije preinake i prilagodite ga svojoj namjeni.

VAŠ PRERAĐENI PEUGEOT EXPERT

Expert je dostupan u nekoliko verzija: Visokovolumenska, dublja teretna platforma i kabine, vozila hitne medicinske pomoći, vozila s kontroliranom temperaturom, terenska vozila za sve vrste terena, vozila s pogonom na sve kotače (4x4), vozila za pohranu, prijevoz osoba s smanjenom pokretljivošću... 

Kako bi se olakšale preinake na Expertu, spojne kutije omogućuju dodavanje dodatne električne opreme bez promjene električne raspodjele vozila.

Verzija kabine s ravnom podnicom čak se može koristiti kao osnova za određene preinake, s specifičnim točkama sidrenja ili ojačanjima za sigurno pričvršćivanje karoserije.

VEĆA MODULARNOSTI ZA VEĆU PRODUKTIVNOST
Moduwork(i) Dostupno kao opcija  postolje, klizna bočna vrata(i) Dostupno kao opcija , izolacijska pregrada(i) Dostupno kao opcija  itd. PEUGEOT Expert nudi širok raspon konfiguracija kako bi zadovoljio potrebe svih profesionalaca. Za teretni prostor dostupne su podne obloge same ili s bočnim stranicama pune visine.

 
 
PEUGEOT EXPERT - DIMENZIJE

 
PEUGEOT EXPERT - DIMENZIJE

VANJSKE DIMENZIJE

Lako komercijalno vozilo kompaktnih dimenzija za poslovne korisnike.

 • Dužina: između 495 mm (veličina M)(i) Standardna   i 530 mm (veličina XL)(i) Duga  
 • Širina: 220 mm s vanjskim retrovizorima
 • Visina: 1,899 mm, 1,930mm (Povećano dozvoljeno opterećenje )

 

DIMENZIJE UNUTRAŠNJEG PROSTORA

PEUGEOT Expert nudi beskompromisan unutrašnji prostor, čak i u električnoj izvedbi

 • Korisna duljna: do 4,000 mm

ZAPREMNINA PRTLJAŽNIKA

Lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert spaja kompaktne vanjske dimenzije s maksimalnim kapacitetom nosivosti.

 

 • Dozvoljena opterečenost: do 1,400 kg za Expert izvedbu, do 1,200 kg za e-Expert izvedbu
 • Zapremnina: između 5.3 m3 i 5.8 m3 (veličina M)(i) Standardna   i između 6.1 i 6.6 m3 (veličina XL)(i) Duga 

 
 
PEUGEOT EXPERT POSEBNE PONUDE

Otkrijte naše posebne ponude na PEUGEOT vozila.
 
 
PEUGEOT EXPERT POSEBNE PONUDE
Otkrijte naše posebne ponude na PEUGEOT vozila.

 
INOVACIJA ZA IZVRSNOST I EMOCIJE

Izbor materijala, dizajna, motora, povezivosti, itd.
Jer profesionalan posao započinje s dobrom opremom, lako komercijalno vozilo e-Expert opremljeno je najnovijim PEUGEOT inovacijama. 
 
INOVACIJA ZA IZVRSNOST I EMOCIJE

Izbor materijala, dizajna, motora, povezivosti, itd.

Jer profesionalan posao započinje s dobrom opremom, lako komercijalno vozilo e-Expert opremljeno je najnovijim PEUGEOT inovacijama. 

VOZAČEVO MJESTO
MOBILNI URED
OSTANITE POVEZANI
OPTIMIZIRANA UNUTRAŠNJOST
VISIOPARK 1
VOZAČEVO MJESTO
MOBILNI URED
OSTANITE POVEZANI
OPTIMIZIRANA UNUTRAŠNJOST
VISIOPARK 1

VOZAČEVO MJESTO

Funkcionalno i korisniku prilagođeno mjesto vozača donosi vozaču vozački položaj poput hatchbacka i prepuno je mnoštva prostora za pohranu.

Specifična ploča s instrumentima sa svojom matricom zaslona u boji od 3,5 inča prikazuje bitne informacije o vožnji, poput statusa dometa vožnje i mjerača snage  (Punjenje/EKO/Snaga(i) PUNJENJE: Regeneracija/djelomično punjenje baterije - EKO: Optimizacija energije - SNAGA: Maksimalna snaga  ) u stvarnom vremenu.

MOBILNI URED

Ponesite svoj ured sa sobom gdje god idete. U unutrašnjosti PEUGEOT Expert vozila možete zajedno s naslonom za ruke izvući podesivo postolje Moduwork(i) Dostupno kao opcija.  te tako pretvoriti vozačevo mjesto u pravi mobilni ured, koji je istovremeno ergonomski i praktičan. 

OSTANITE POVEZANI

Zahvaljujući držaču za pametni telefon(i)  Dostupno kao dodatak. Držač tableta dizajniran za formate tableta do 11". Tablet se napaja putem obližnjeg USB priključka.   s integriranim kabelom za punjenje na nadzornoj ploči, vaši digitalni alati su vam uvijek vidljivi i pri ruci. Pomoću funkcije Mirror Screen(i) Samo certificirane aplikacije za Android AutoTM i Apple CarPlayTM će raditi primjereno dok ste parkirani ili za volanom. Tijekom vožnje, određene funkcije povezanih aplikacija bit će ograničene. Neki tipovi sadržaja koji mogu biti dostupni besplatno putem vašeg pametnog telefona mogu zahtijevati pretplatu na ekvivalentnu certificiranu i naplaćivanu Android AutoTM ili Apple CarPlayTM aplikaciju. Značajka Mirror Screen surađuje s Android AutoTM (za Android telefone) ili s Apple CarPlayTM (za iOS telefone), ovisno o primjeni, uz uvjet mobilnih podatkovnih ugovora. Saznajte više na http://services.PEUGEOT.fr/decouvrir-mirror-screen/   povezujete svoj pametni telefon s USB priključkom koji je dostupan na nadzornoj ploči. Vaše kompatibilne aplikacije se pojavljuju i mogu se koristiti izravno na 7' dodirnom zaslonu.

OPTIMIZIRANA UNUTRAŠNJOST

Zahvaljujući optimiziranoj strukturi, PEUGEOT e-Expert nudi prostran prostor za utovar i isti položaj vožnje kao i vozila s motorima na unutarnje izgaranje. Električno lako komercijalno vozilo olakšava vožnju i parkiranje u gradu, dok istovremeno nosi koristan volumen do 6,6 m³ i do 1.275 kg tereta, uz visinu manju od 1,90 m.

VISIOPARK 1

Kamera za vožnju unatrag automatski se uključuje kada uključite brzinu za vožnju unatrag. Nudi zračni pogled od 180°  na vozilo i njegovu okolinu. Pogled unatrag uključuje linije navođenja koje se okreću s upravljačem. Kada postoje prepreke, sustav se automatski zumira s drugim pogledima po potrebi.

0 EMISSIONS, 0 COMPROMISES

Nepromijenjena učinkovita zapremnina, besprijekorno glatka vožnja, oštro ubrzanje, itd. Vožnja sa 100% električnim pogonom pruža nove osjećaje bez negativnog utjecaja na funkcionalnost. PEUGEOT e-Expert osigurava vam 0 grama emisija CO2 tijekom vožnje, do 330 km(i) S baterijom od 75 kWh i dometom od 230 km WLTP s homologacijskom vrijednošću baterije od 50 kWh određenom na temelju WLTP kombiniranog ciklusa, ažuriranog 02.01.2022. Ove su vrijednosti prikazane u svrhu usporedbe. Važno: efektivni domet vožnje može uvelike varirati ovisno o uvjetima korištenja vozila (stil vožnje, brzina, ukupna težina itd.), korištenju određene opreme (klima uređaj, grijanje itd.), vrsti gume, uvjetima na cesti, vremenu uvjeti, itd.    dometa (WLTP) te brzo i intuitivno punjenje. U 30 minuta možete ostvariti 80% dometa.
 
PRILAGODITE SVOJ PEUGEOT EXPERT
Otkrijte našu osnovnu i estetski usavršenu dodatnu opremu dizajniranu za optimizaciju udobnosti i sigurnosti vašeg lakog komercijalnog vozila PEUGEOT Expert.
 
PRILAGODITE SVOJ PEUGEOT EXPERT
Otkrijte našu osnovnu i estetski usavršenu dodatnu opremu dizajniranu za optimizaciju udobnosti i sigurnosti vašeg lakog komercijalnog vozila PEUGEOT Expert.

VODIČ ZA PRIČVRŠČIVANJE

STANICA ZA PUNJENJE

KROVNI NOSAČ I LJESTVA

SET UNUTRAŠNJIH ZAŠTITA

 
 
USLUGE ZA POSLOVNE KORISNIKE
Otkrijte naše ponude financiranja kao i naše razne ugovore o osiguranju, jamstva, podršku i usluge nakon prodaje za vaše poslovno vozilo.
 
 
USLUGE ZA POSLOVNE KORISNIKE
Otkrijte naše ponude financiranja kao i naše razne ugovore o osiguranju, jamstva, podršku i usluge nakon prodaje za vaše poslovno vozilo.

ODRŽAVANJE

Naši stručnjaci pružaju privilegiranu podršku i rješenja mobilnosti u svakom trenutku i bez obzira na veličinu vašeg voznog parka.

FREE2MOVE LEASING

Dugoročni najam omogućuje vam najam vozila na određeno vrijeme i unaprijed određenu kilometražu uz pristup širokom spektru pratećih usluga.
 
ZAGARANTIRANA PRIVLAČNOST
Prepoznatljiv na prvi pogled po svojoj vrlo visoko postavljenoj uspravnoj rešetki, lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert ima sofisticirane linije koje ističu fluidnost i modernost karoserije.
 
ZAGARANTIRANA PRIVLAČNOST
Prepoznatljiv na prvi pogled po svojoj vrlo visoko postavljenoj uspravnoj rešetki, lako komercijalno vozilo PEUGEOT Expert ima sofisticirane linije koje ističu fluidnost i modernost karoserije.
 
INOVACIJA JE NAŠA POKRETAČKA SNAGA
 
INOVACIJA JE NAŠA POKRETAČKA SNAGA
Nastavljajući svoj trud za značajnim smanjenjem emisije svojih vozila, PEUGEOT postaje jedan od prvih proizvođača koji je u svoju ponudu uključio električno lako komercijalno vozilo s pogonom vodikovim gorivnim ćelijama.

 

ELEKTRIČNA VOŽNJA

Elektromobilnost za vas više neće biti tajna.

 

 
PUNJENJE ELEKTRIČNOG VOZILA PEUGEOT

Kako napuniti električno vozilo PEUGEOT: privatna ili javna punionica.
 
 
OTKRIJTE PREDNOSTI ELEKTRIČNOG MOTORA
Električno vozilo marke PEUGEOT kombinira nekoliko prednosti: brzo punjenje, optimiziran doseg vožnje prema vašim putovanjima, povezana tehnologija, itd.