FREE2MOVE LEASE

FREE2MOVE LEASE: NOVA USLUGA MOBILNOSTI ZA PRAVNE OSOBE

F2M

Peugeot lansira novu ponudu za pravne osobe pod nazivom Free2Move* Lease. Ova ponuda obuhvaća uslugu financiranja i mobilnosti po mjeri i prema potrebama budućeg korisnika. Usluga je prije svega namijenjena obrtima i samostalnim zanimanjima (liječnici, odvjetnici, novinari i dr.), malim i srednjim poduzećima ali i velikim kupcima.

Free2Move Lease je u svojoj osnovi operativni leasing s financiranjem usluga prilagođen potrebama i zahtjevima svakog klijenta, bez troškova obrade, bez akontacije, bez nepotrebnog gubljenja vremena i s obradom predmeta na prodajnim mjestima kod Peugeot ovlaštenih distributera, te na kraju bez brige i posebnih formalnosti po isteku ugovora. Stranka može dogovoriti korištenje vozila u trajanju od 2 do 5 godina i do 200.000 kilometara s fiksnom ratom, potpunom kontrolom troškova, a u mjesečnu ratu za cijeli period financiranja uključeni su troškovi financiranja vozila, održavanja, usluga registracije i osiguranja vozila, uz napomenu da korištenje vozila isključuje namjeru stjecanja vlasništva.

Usluge Free2Move Lease u ponudi je kod svih ovlaštenih distributera marke Peugeot koji sudjeluju o ovom programu te koji se s ovom uslugom prilagođavaju potrebama pravnih osoba nudeći široku lepezu vozila s niskim emisijama CO2 (benzinski, dizelski, hibridni i električni) koja su savršen spoj niskih troškova održavanja i bogate opreme. Ugovorni partner i davatelj usluge financiranja i upravljanja za ovaj proizvod je ALD Automotive d.o.o.

*Free2Move je naziv marke za usluge mobilnosti Grupe PSA, osnovana u rujnu 2016. Ona okuplja sve nove usluge mobilnosti kako bi zadovoljila potrebe putovanja privatnih i profesionalnih kupaca (kratkoročni, srednjoročni i dugoročni najam, pristup punionicama, parking i upravljanje voznim parkom). Free2Move je prisutan u 170 zemalja, okuplja 150 stručnjaka za tehnologiju, dizajn i e-prodaju, i ima ambiciju pojednostaviti i jamčiti mobilnost svima.