PEUGEOT KOMERCIJALNA VOZILA

lkv peugeot

Peugeot gama za profesionalce
U Peugeotu znamo da vozila za profesionalce moraju biti prvenstveno pouzdana i efikasna. No isto tako važno je i da svojim karakteristikama odgovaraju potrebama svakodnevnog posla. Stoga je naša gama lakih komercijalnih vozila iznimno široka i nadasve prilagodljiva.

Od najmanjeg, 208 Business, preko Partner Furgona, Expert Furgona i najvećeg Boxera, naša gama uvijek nudi rješenje prilagođeno vašim potrebama. Prostrana i praktična, naša dostavna vozila poput Experta i Boxera, dostupna su u više izvedbi različitih dužina, zapremnina i nosivosti, kako bi bolje odgovarala uporabi.

Ono što je svima isto iznimna je tehnologija motora Euro 6 normi, koji nude odlične performanse uz minimalni trošak goriva i održavanja. Istodobno tehnološka rješenja koja pomažu u vožnji brinu o sigurnosti i udobnosti pri svakodnevnoj intenzivnoj uporabi.

LAKA KOMERCIJALNA VOZILA S DODATNIM REDOM SJEDALA

lkv peugeot

Peugeot laka komercijalna vozila Partner, Expert i Boxer dostupni su i u izvedbi s dodatnim redom sjedala, za prijevoz 5 do 6 osoba. Odvojenim  teretnim prostorom (od 2,4 -10,35 m3 ) ona postaju praktično rješenje za transport roba i osoba.

Prednosti za kupca :

  • 100% odbitak PDV-a
  • 100% priznati svi troškovi vezani uz vozilo

Mogućnost odbitka pretporeza (PDV-a) na dostavnim vozilima sa N1 homologacijskom oznakom, obveznik je dužan provjeriti prije nabave novog vozila.

Mišljenje o mogućnosti odbitka pretporeza obveznik može zatražiti od svog poreznog savjetnika ili mjerodavne institucije.

Uvoznik za marku Peugeot i ovlašteni koncesionar ne snosi nikakve odgovornosti od posljedica pogrešnog tumačenja zakona i/ili eventualnih zakonskih sankcija.

NAŠA GAMA LAKIH KOMERCIJALNIH VOZILA

PARTNER FURGON

novi partner
Izgrađen za akciju, Partner Furgon odgovara zahtjevima profesionalaca. Sa redizajniranim prednjim krajem jasno iskazuje svoju robusnost.
Otkrijte više

EXPERT FURGON

gama
Novi Peugeot EXPERT osmišljen je kako bi ispunio različitu vrstu korištenja i ponudio učinkovitost koju zahtijevaju poslovni korisnici, zahvaljujući novoj bazi temeljenoj na modularnoj platformi EMP2.
Otkrijte više

BOXER

gama
Više od pukog sredstva za prijevoz, Peugeot Boxer gama vozila posebno je dizajnirana za vaše poslovanje nudeći jednostavnu vožnju i jedinstvenu opremu.
Otkrijte više

GAMA VOZILA S MOGUĆNOŠĆU POVRATA PDV-a

208 BUSINESS

gama
Peugeot 208 Business je najmanji model iz Peugeot game lakih komercijalnih vozila, te omogućuje 100% odbitak pretporeza.
Otkrijte više

RIFTER BUSINESS

rifter

Peugeot Rifter Business je vozilo koje udovoljava N1 homologaciji i pruža mogućnost odbitka 100% PDV i oslobođen je posebnog poreza na motorna vozila. 

Otkrijte više

EXPERT PRODULJENA KABINA

boxer
Dodatni red sjedala za 3 osobe u kombinaciji s dugom izvedbom furgona uspješno kombinira prijevoz osoba i tereta.
Otkrijte više

BOXER PRODULJENA KABINA

partner
Dodatni red sjedala omogućuje prijevoz ukupno 7 osoba uz 5,96 ili 10,35 m3 tovarnog prostora, ovisno o izvedbi.
Otkrijte više